Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στο αυτόφωρο από Δευτέρα όσοι χρωστούν στην εφορία πάνω από 5000ευρώ!

- Advertisement -
Αυτόφωρο και ποινές φυλάκισης προβλέπουν για τα ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ οι νέες οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών.

Από την 1η Αυγούστου  θα πέφτει βαριά «καμπάνα», καθώς ξεκινάει η εφαρμογή των διατάξεων του νόμου, όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο που μοιράστηκε στις εφορίες.
Γι’ αυτό και το υπουργείο Οικονομικών καλεί τα δικαστικά τμήμα των ΔΟΥ να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες στην ειδοποίηση όσων έχουν βεβαιωμένες οφειλές προς το δημόσιο έως 30 Σεπτεμβρίου 2010. Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούν στο «κάλεσμα» θα υποστούν τις αυστηρές ποινές της νομοθεσίας. 
Σημειώνεται ότι με την νέα ρύθμιση, οι οφειλέτες προβλέπει την εξόφληση του χρέους τους προς το δημόσιο μέχρι και σε 36 δόσεις.
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΠΕΛΑΤΗ ,Η ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ? ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΖΗΛΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΓΙΑΤΙ 5000 ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ,Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ …..

  2. ας με βαλει μεσα θα βγω <> παιδι…….
    αλλα να βαλει και ολους αυτους που κλεψανε εκατομμυρια,που λιμαινονται καταχρηστικα εδω και χρονια την πατριδα μας.
    και ας ειναι το μετρο του αυτοφωρου αντισυνταγματικο(ψηφιστηκε απο το σ.τ.ε το 2010).αν δεν γινει αυτο τοτε δεν υπαρχει ουτε για πλακα δικαιοσυνη στο ελαχιστο.και μενει μονο μια λυση ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ γιατι δεν ανεχομαι να πειναει η οικογενεια μου για 5 η 10000. και του αλλου με 50 η 100 εκατομμυρια να ζει πλουσιοπαροχα .ειναι αδικια!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog