Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ντ. Μπακογιάννη: Θα αποχωρήσω αν δεν εκλεγεί η Δημοκρατική Συμμαχία

- Advertisement -

Tην πρόθεσή της να αποχωρήσει από την πολιτική
, εάν το κόμμα της δεν εκλεγεί στη Βουλή στις επόμενες εκλογές, διατύπωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.


«Δεν πάει κανείς γυρεύοντας να λέει μονίμως είμαι εδώ πέρα. Δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι άνθρωποι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Αν πράγματι πιστεύει κανείς ότι δεν χρειάζεσαι σε στέλνει σπίτι σου. Αυτή είναι η αρχή της Δημοκρατίας», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι «τη νομιμοποίηση την έχει μόνο από το λαό».
Την ίδια στιγμή, εκτίμησε ότι το κόμμα της «θα είναι η έκπληξη των εκλογών», ενώ είπε πως τα νούμερα που καταγράφει στις δημοσκοπήσεις είναι χαμηλά, καθώς οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν μπορούν να καταγράψουν τη δυναμική του λόγω χρήσης τεχνικών, που αφορούν στα υπάρχοντα κόμματα.
Για την πιθανότητα συμμετοχής του κόμματός της σε κυβέρνηση συνεργασίας σχολίασε ότι κάτι τέτοιο «θα ήταν εφικτό στη βάση προγραμματικών θέσεων και πάντα μετά από εκλογές».
Επίσης, αναφερόμενη στην οικονομία χαρακτήρισε αναμφίβολα θετική την απόφαση της συνόδου κορυφής, ενώ , πρόσθεσε ότι δίνει ένα πλαίσιο σταθερότητας.
Παράλληλα, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας: «Τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδό της. Ένα χρόνο δεν έκαναν τίποτα. Η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί».
Mε αφορμή τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί, τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων, καυτηριάζοντας ωστόσο τη στάση των αυτοκινητιστών, που, όπως είπε «ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχής».

«Ποιoς θα πάει την κυβέρνηση στο αυτόφωρο»;

H Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τις ποινές φυλάκισης για όσους οφείλουν στην εφορία πάνω από 5000 ευρώ.
Αφού ανέφερε πως την ίδια ώρα το κράτος χρωστάει δεκάδες δισεκατομμύρια σε πολίτες και επιχειρήσεις για δεδουλευμένα, αναρωτήθηκε ποιος θα πάει την κυβέρνηση στο αυτόφωρο.
«Η Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύει ότι μόνον ένα στοιχειωδώς συνεπές κράτος μπορεί να έχει το κύρος και τη νομιμοποίηση να απαιτεί συνέπεια από τους πολίτες», τόνισε.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χα χα χα χααααα!.. Μας "προκαλείς" Ντορούλα;;; Να ένας πολύ καλός λόγος για να μη σε ψηφίσουμε!.. Αλλά τι λέω τώρα;.. Θα σε αφήσει ο μπαμπάς (φτου! φτου! σκόρδα!..) να μας απαλλάξεις από την παρουσία σου;.. Είναι δυνατόν η Ελλάς να μείνει χωρίς Μητσοτακέικο;;;

    John

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog