Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το μακάβριο λάθος για τον Σάκη Ρουβά!

- Advertisement -


Ένα μακάβριο λάθος φαίνεται πως έκανε η παγκόσμια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, που έχει να κάνει με τον απόλυτο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά.
Στην ανάρτηση της για τον Σάκη Ρουβά, η αγγλική έκδοση της Wikipedia αναφέρει στοιχεία για τη γέννησή του, την καταγωγή,  την καριέρα του και τη ζωή, αλλά μέσα σε όλα αναγράφεται και η ημερομηνία θανάτου του.
Συγκεκριμένα διαβάσαμε ότι ο Σάκης Ρουβάς έχει πεθάνει από τις 24 Ιουλίου.
Εννοείτε πως η συγκεκριμένη πληροφορία είναι ψευδής, αφού ο Σάκης είναι μια χαρά στην υγεία του και κάνει διακοπές με την οικογένεια του.
*madata.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ζητώ ταπεινά συγγνώμη…παραφέρθηκα…αλλά μην μου πάθει τίποτα ο Μπουμπούκος και ο Σάκης…δεν θα το αντέξω…αδυναμίες είναι αυτές…

  3. Υποψιάζομαι ότι έχεις κι άλλη μια αδυναμία α.β. κατά Λονδίνο μεριά!.. Τον "Κοκό" καλέ!.. Που τις προάλλες δήλωσε κι αυτός "αγανακτησμένος" εκ του ασφαλούς από το Λονδίνο… Δεν κατέβηκε όμως στο Σύνταγμα να τον "αποθεώσουμε"!!!
    ΚΟΚΟΚΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!….

    JOHN

  4. όχι,ο Κοκός είναι περιστασιακό αίσθημα !!!…."αγανακτισμένος" δήλωσε ;;;…γιατί ;;;…για την αποζημίωση που πήρε για τα κτήματα στο Τατόι ;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog