Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΡΕΥΝΑ: Οι γυναίκες προτιμούν το διαδίκτυο από το… σεξ!

- Advertisement -

Άσχημα τα πράγματα για τους άντρες!
Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, στην οποία κλήθηκαν συμμετέχοντες και από τα δύο φύλα, να επιλέξουν από μία λίστα καθημερινών δραστηριοτήτων, τρεις χωρίς τις οποίες δεν θα μπορούσαν να ζήσουν για ένα μήνα.

Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες επέλεξαν για τις δύο πρώτες θέσεις, ως απολύτως απαραίτητα τον ύπνο και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο, ωστόσο αναφορικά με το τρίτο υπήρξαν κάποιες διαφορές στα θέλω τους.
Ενώ οι άντρες επέλεξαν το σεξ, το ωραίο φίλο επέλεξε να κάνουν μπάνιο. Όμως η γενικότερη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες αρχίζουν και ασχολούνται περισσότερο με την τεχνολογία, που μέχρι τώρα υπήρξε ένας παραδοσιακά ανδροκρατούμενος χώρος.
Για την ακρίβεια σε ένα δείγμα πληθυσμού ηλικίας μεταξύ 18 και 54, ένα 54% των γυναικών είναι κάτοχοι «έξυπνων» κινητών, με μόλις το 46% το αντίστοιχο στους άντρες.
Η έκθεση όμως συνεχίζει στο ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν κάποιο παιχνίδι κατεβασμένο στο κινητό τους, παρά οι άντρες, ενώ σε ποσοστό 44% διαθέτουν Wii, εν αντιθέσει με τους άντρες που το ποσοστό κυμαίνεται στο 41%.

ΠΗΓΗ: dete
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog