Και ναι, είναι γεγονός… Ο κερδοσκόπος των κερδοσκόπων σύμφωνα με δημοσιεύματα αποχωρεί για να κάνει φιλανθρωπίες…


Ο λόγος για τον Τζόρτζ Σόρος που ήπιε αίμα λαών ολόκληρων….Κάτι τεράστιο ετοιμάζεται, να μου το θυμηθείτε….Κουράστηκε να κυνηγάει CDS, τώρα που ένα «όχι» ιδιώτη στο ελληνικό χρέος τα ενεργοποιεί…;;Εκτός αν το έχει ήδη κανονίσει και απλά δε θέλει να συνδέσει το όνομα του με αυτά….Το κοντινό μέλλον θα δείξει…Αλλά όχι και φιλανθρωπίες…Πάει πολύ….

Μαζί του αποχωρεί καθώς φαίνεται και ο κ. Ραγκούσης….Ο οποίος ανέβηκε πολύ γρήγορα στην ιεραρχία ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αφύσικα γρήγορα θα έλεγε κάποιος….Στο Κ.Τ.Ε. ήταν πολλές οι φάπες πάντως…Και έτσι για την ιστορία είπε ότι οι Βουλευτές δεν μπορούν να του λένε να παραιτηθεί γιατί τον νόμο τον ψήφισαν και οι ίδιοι….Του θυμίζουμε ότι ψήφισαν νόμο Ρέππα και όχι Προεδρικό Διάταγμα Ραγκούση…Έτσι για την ιστορία….

Το κορυφαίο στην όλη υπόθεση είναι η χαρά των «ηγετών» μας….Πρώτη φορά βλέπω πανηγύρια από κάποιον που μπήκε στο Τειρεσία και δεν πρόκειται να πάρει φράγκο τσακιστό από καμία τράπεζα(Αγορές) για πολλά χρόνια επειδή τον «προστατεύουν» από τη χρεοκοπία (ενυπόθηκα) οι τοκογλύφοι(Τρόικα)…Και ισχυρίζεται ότι αν τηρήσει το επαχθές πρόγραμμα που του έβαλαν οι τοκογλύφοι θα συνεχίσουν να τον δανείζουν….Και όλο αυτό τον γεμίζει χαρά…..

Φυσικά η θερινή ραστώνη έχει πλήξει τα κόμματα της αντιπολίτευσης….Τα καταφέρνουν μια χαρά σε δηλώσεις ψηφοθηρικού χαρακτήρα αλλά από σοβαρότητα και ουσία μηδέν….

Αλήθεια τους πολίτες που χρωστούν πάνω από 5000 ευρώ θα τους βάλουν στις ίδιες φυλακές με εκείνους που «έχασαν» τα λεφτά των Ασφαλιστικών ταμείων στο Χρηματιστήριο και στα δομημένα ομόλογα…;Με εκείνους που πήραν κάθε λογής μίζες για εξοπλισμούς και λοιπά «επενδυτικά προγράμματα»;Tέλος θα είναι το ίδιο κελί με εκείνον που μετέτρεψε τα ελληνικά ομόλογα από Τ+3 σε Τ+10 απαξιώνοντάς τα την ίδια ώρα που αρχίζαν οι δηλώσεις για Τιτανικούς και διεφθαρμένους…;
Έτσι για να ξέρουμε τη πραγματική βούληση για το αίσθημα Δικαίου των πολιτικών μας….

πηγή*