Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αλλάξαν οι καιροί φίλτατοι,καταλάβετέ το όσο είναι νωρίς!

- Advertisement -

Δυστυχώς κάποιοι σούπερ μεγαλοδημοσιογράφοι-εκδότες δεν μπορούν να δεχτούν ότι η μπογιά τους πέρασε.Δεν διαβάζονται πλέον αφού μέσα από την πολύχρονη ενασχόλησή τους με το αντικείμενο έδωσαν τις εξετάσεις τους,ο κόσμος κατάλαβε με τι έχει να κάνει και τους γύρισε την πλάτη όπως δείχνουν οι αριθμοί και τα φύλλα που πωλούν..
Ο πανικός τους είναι τέτοιος που έφτασαν στο σημείο να μας απειλούνε κιόλας..!Εδώ γελάμε όλοι μαζί!
Συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά που κάποιος τους πήρε το παιχνίδι που παίζανε και πιάνονται από το παραμικρό αντί να βγούνε δημόσια και να πούνε έκανα λάθος,συγνώμη!
Ο εγωισμός τους όμως είναι τόσο μεγάλος που δεν έχουν καν την δύναμη και το σθένος να το παραδεχτούνε και θέλουνε τώρα εμείς να ασχοληθούμε με το τι γράφουνε!
Μα είναι δυνατόν;
Ζητήστε μια συγνώμη πρώτα από τους ανθρώπους που σας τιμούν όταν μπαίνουν να σας διαβάσουν γιατί το να ζητάς συγνώμη είναι μεγαλείο.Σεβαστείτε επιτέλους τους αναγνώστες σας,τόσο δύσκολο είναι;
Μήπως νομίζετε ότι είσαστε τέλειοι;
Έχει πλάκα να νομίζουν ότι είναι οι Πάπες της ενημέρωσης;

Εμείς σε αυτήν την διαδικασία που ζητάτε δεν θα μπούμε και σας ευχόμαστε γρήγορα να επιστρέψετε στον πραγματικό κόσμο που ζούμε όλοι μας,αν θέλετε βοήθεια μην διστάσετε..

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:

    mi.fi. η καλύτερη εκδίκηση που μπορούμε σαν νοήμονα όντα να πάρουμε εναντίον τους,είναι το να μην αγοράζουμε τις εφημερίδες τους – ούτε καν αθλητικές – και να κλείνουμε τις τηλεοράσεις μας,και προ πάντων στα δελτία των 8.

    όλοι το ξέρουμε,ο μόνος θεός που αυτοί λατρεύουν είναι
    το κέρδος με όποιο κόστος…ε! ας τους στο στερήσουμε
    εκεί που μπορούμε,μπας και καταφέρουμε να γλιτώσουμε τα
    μυαλά μας από το κάψιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog