Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Πέτρου:Ψεύτες και συκοφάντες όσοι διαδίδουν ότι παραιτήθηκα από σύμβουλος του Λογοθέτη!

- Advertisement -

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και κάποια κορινθιακά μπλογκς το έκαναν σημαία χωρίς δυστυχώς να επικοινωνήσουν με τους άμεσα εμπλεκόμενους πράγμα το οποίο πράξαμε εμείς οι ερασιτέχνες δημοσιογράφοι του Lb,,,
,,καταφέραμε να μιλήσουμε τηλεφωνικώς με τον Δημήτρη Πέτρου ο οποίος έκπληκτος μας δήλωσε ότι όλα όσα έχουν γραφτεί κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας κάποιων δυστυχώς επαγγελματιών δημοσιογράφων που σκοπός τους είναι να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις προς όφελός τους..
Σημείωση συντάκτη:Επειδή είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις όπως κάποιοι θέλουν,το συμπέρασμα που βγαίνει από την διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι προσωπική εκτίμηση του συντάκτη.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Της κοντής …ής της φταίνε οι τρίχες.
    Σάμπως δεν πάτε καθόλου καλά εκεί στη δημαρχεία. Μία δηλώνετε παραιτούμε και ξαναγυρίζετε, μία ανεξαρτοποιούμε και δεν το κουνάτε ρούπι και μετά σας φταίνε οι άλλοι. Βρήτε τα επιτέλους, μην αφήνετε να έρπουν ψίθυροι που μόνοι σας τροφοδοτείται, για να μην γράφουν για σας τίποτα. Αλήθεια ο Κακαβάς ανέστειλε την παραίτησή του; (του ασκήθηκαν πιέσεις;)

  2. Οταν γράφεις ανώνυμε για τον Κακαβά,έστω και με ερωτηματικό,καλό θα είναι να σκέπτεσαι λίγο,γιατί με την όλη στάση του δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες ερμηνείες….Εκτός και αν κινείσαι με σκοπιμότητα που εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα[ταπεινά].-

  3. Την απάντηση την έδωσε καθαρά ο δημοσιογράφος Γ. Λάμπρου εαν πράγματι είναι ψέματα να απαντήσει ξεκάθαρα , γιατί υπάρχουν αλλοι 100 που το ήξεραν απο ημέρες λοιπόν μην κάνετε το μαύρο ασπρο και προπαντος μην στρουθοκαμηλήζεστε .

  4. a.v γιατί δεν βάζεις το σχόλιό μου για τον ΠΠ? Φύλαξε το πάντως έτσι όπως το έγραψα και αν βγω αληθινός, που θα βγω σίγουρα, τότε αν έχεις το θάρρος δημοσίευσέ το τότε!

  5. βάλε την υπογραφή σου από κάτω και το δημοσιεύω αμέσως…δεν είπα ότι δεν θα δικαιωθείς ή όχι…αλλά,είναι ανυπόγραφο (ανώνυμο) και μιλάει για συγκεκριμένα άτομα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog