Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Amy Winehouse γνώριζε ότι θα πεθάνει στα 27 της(video)

- Advertisement -

Συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, πληροφορίες για τη ζωή της Amy Winehouse.

Ο στυλίστας της, με τον οποίο συγκατοικούσε για περίπου ένα χρόνο αποκάλυψε ότι η Amy γνώριζε ότι θα έχει πρόωρο τέλος.

«Μου έλεγε πάντα ότι θα πεθάνει νέα και ότι θα μπει στο κλαμπ των 27», δήλωσε στη Mirror ο Alex Foden.

Μάλιστα αποκαλύπτει και ένα… μακάβριο περιστατικό κατά τα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι «Back to Black».

«Το video clip ήταν τραγικά προφητικό. Αυτό που με έχει συντρίψει είναι ότι η Amy το γνώριζε. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έπαθε μια κρίση πανικού όταν είδε μια ταφόπλακα και πάνω να γράφει “εδώ κείτεται η καρδιά της Amy Winehouse”», δήλωσε ο Foden.

Ο στυλίστας συγκατοικούσε μαζί με την τραγουδίστρια και όπως περιγράφει μοιράζονταν το κοινό τους πάθος για τα ναρκωτικά. Μάλιστα η Amy ήταν αυτή που είχε… «μυήσει» τον Foden στην άβυσσο των ναρκωτικών και του αλκοόλ και όπως αποκαλύπτει ξόδευαν περίπου 1.000 στερλίνες την ημέρα για κοκαΐνη, ηρωίνη και χασίς.

Η Amy συντηρούνταν μόνο με γλυκά για τέσσερις ή πέντε μέρες, αφού από τη συχνή χρήση ηρωίνης, έπεφταν τα επίπεδα του σακχάρου της.

Το πιο σοκαριστικό όμως είναι το γεγονός ότι η τραγουδίστρια είχε καταπιεί ηρωίνη, αξίας 2.000 στερλινών για να μπορέσει τη μεταφέρει στην Καραϊβική, όπου είχε πάει διακοπές.

Η ίδια όμως γυναίκα που δεν μπορούσε να ζήσει λεπτό χωρίς ναρκωτικά ήταν αυτή που έδωσε 130.000 στερλίνες στον καλό της φίλο Alex Foden για να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Μέσα σε όλο αυτόν τον παραλογισμό που επικρατούσε στη ζωή της, προτίμησε να σώσει τη ζωή του φίλου της αντί τη δική της, καταδικάζοντάς την σε μια απίστευτη και αβάσταχτη κόλαση.

*madata.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog