Όχι στα ψεύτικα νύχια, όσο καλά κολλημένα κι αν είναι…
Πάντα την πιό ακατάλληλη στιγμή σπάνε! Ειδικά μέσα στο νερό! Όσο κοντά στο φυσικό σχήμα και αν σας τα έχουν φτιάξει, δεν παύουν να είναι τριπλάσια σε πάχος από τα κανονικά και να φαίνονται ψεύτικα.

2. Όχι στο ψεύτικο μαλλί. Αυτό το κομμάτι μαλλιών που εξέχει εκεί που τελειώνουν τα κανονικά μαλλιά των κοριτσιών και συνήθως διαφέρει δύο, χρωματικούς τόνους απ’ το σύνολο, δεν φαίνεται αληθινό! Ειδικά όταν βραχεί φαίνεται πιο έντονα, η ένωση με το φυσικό μαλλί, σαν κόμπος!

3. Όχι τακούνια στην άμμο! Ο Θεός δεν μας έκανε όλες 1.90! Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι στην αμμουδιά, πρέπει να βάλουμε 12 πόντους τακούνι και να περπατάμε σαν ξυλοπόδαροι σηκώνοντας άμμο στο πέρασμά μας! Ακόμα και αν ο σύντροφος είναι αρκετούς πόντους ψηλότερος…δεν πειράζει ας είμαστε εμείς πιο κοντές!

4. Όχι στα προκλητικά μαγιό. Σε παραλίες με οικογένειες, κουβαδάκια, μωρά και ηλικιωμένους δεν είναι ωραία, τα μαγιό, που προκαλούν!

5. Όχι στο Μακιγιάζ στην παραλία. Εντάξει, βαφόμαστε όταν πηγαίνουμε για μπάνιο, αλλά με αδιάβροχα καλλυντικά και όσο λιγότερο γίνεται. Απαραίτητη είναι, η αδιάβροχη μάσκαρα, και το αδιάβροχο lip gloss.

6. Όχι, στα στενά ανδρικά μαγιό! Θέλει πολλή προσοχή, διότι σε κάθε όμορφη θέα, τα αποτελέσματα, μάλλον θα σας κάνουν να κοκκινήσετε!