Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Eρώτηση αναγνώστριας.

- Advertisement -

Γιατί τα ΚΤΕΛ Κορινθίας δεν κανουν δρομολόγια…

στη λίμνη Βουλιαγμένης;Ολοι πρέπει να έχουμε ΙΧ για να
πάμε ως εκει;τοσο ασύμφορο είναι;Μπορούσαν να έχουν έστω 4 δρομολόγια την ημέρα.
ευχαριστώ. Ι Π

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαίρομαι που βλέπω αυτήν την ερώτηση.
    Το ίδιο αναρωτιόμουν κι εγώ.
    Τα ΚΤΕΛ, βέβαια, δε λειτουργούν όπως παλιά.
    Εάν ένα δρομολόγιο θεωρείται ασύμφορο, παύει να υφίσταται, τουλάχιστον έτσι έχω προσωπικά παρατηρήσει.
    Τι θα μπορούσε, όμως, να γίνει ώστε να επανέλθουν τα δρομολόγια και να προστεθεί άλλο ένα μέσο μεταφοράς, ώστε όλος ο κόσμος να επισκέπτεται τη Λίμνη. Ή μήπως εφόσον τα μαγαζιά έχουν κίνηση, ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει ενδιαφέρον προσέλκυσης κόσμου που θαυμάζει το φυσικό τοπίο της περιοχής και επιθυμεί να επισκεφθεί το μέρος.

  2. You know …κλειστα επαγγέλματα; Εάν ένας θέλει να κάνει αυτή τη διαδρομή… Πρέπει να την εγκρίνει το ΚΤΕΛ!!!!! Που στην ουσία πότε δεν έχει δώσει σε άλλους επαγγελματίες δρομολόγια. Έστω και δύο την ημέρα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αλλά είπαμε… Κλειστά Επαγγέλματα. Τσιφλίκι τους.
    Κάποτε έδωσαν πολλά αλλά και πήραν στο σύνολο τους από το σύνολο.
    Φτάνει.
    Αυτό όμως ποιός θα το τολμήσει;

  3. Είμαι ο 4.39μ.μ. σωστά, κλειστά επαγγέλματα, το είχα ξεχάσει, τι ανοησία, έχεις δίκιο 7.20μ.μ….και είναι άλλοι άνθρωποι, επαγγελματίες του κλάδου που παρακαλούν για δουλειά κι έχουμε το ΚΤΕΛ να ασκεί εξουσία στον τόπο μας…ειδικά τώρα την τουριστική περίοδο που είναι απαραίτητη η συγκοινωνία μεταξύ Λουτρακίου και Βουλιαγμένης…να ρωτήσω όμως κάτι, αδαής όπως είμαι (δεν το παίζω ξερόλας): ο Δήμος δεν μπορεί να αναλάβει, με λεωφορεία όπως αυτά που έχει μέσα στο Λουτράκι, 1-2 δρομολόγια πήγαινε-έλα Λουτράκι-Βουλιαγμένη; ακόμη κι έτσι χρειάζεται άδεια; ή το κόστος είναι υψηλό;…τι να πω με αυτά που ζούμε στις μέρες μας…

  4. Αν δεν κάνω λάθος, παλιότερα είχε βάλει ο δήμος λεωφορείο που έκανε τη διαδρομή Λουτράκι-Περαχώρα δίχως αντίτιμο. Αλλά επενέβη το ΚΤΕΛ και …πάπαλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog