Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Robocop» βρετανός αστυνομικός!(video)

- Advertisement -

Δεν σταμάτησε την καταδίωξη ακόμα κι όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο
Ο Dan Pascoe, πρόκειται να γίνει θρύλος του αστυνομικού τμήματος του Surrey καθώς πρέπει είναι ο μόνος αξίζει πραγματικά να έχει το παρατσούκλι, «RoboCop».

Ο 27χρονος αστυνομικός μαζί με έναν συνεργάτη του βρίσκονταν εν ώρα καταδίωξης ενός κλεμμένου αυτοκινήτου όταν αποφάσισαν να αφήσουν το όχημά τους σε μία διασταύρωση προκειμένου να εμποδίσουν τον ύποπτο.

Ο αστυνομικός Pascoe τότε, βγήκε από το αυτοκίνητο περιμένοντας την επόμενη κίνηση του ύποπτου οδηγού. Όταν αυτή ήρθε, σίγουρα τον ξάφνιασε.

Κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα βρισκόταν στον αέρα ανήμπορος να αντιδράσει. Η κλεμμένη BMW δεν είχε σταματήσει. Αντιθέτως, είχε πέσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω τους και η σύγκρουση τον είχε παρασύρει.

Το αποτέλεσμα παρόλα αυτά δεν ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς. Ο 27χρονος σηκώθηκε σαν να μην τρέχει τίποτα και όταν είδε τον οδηγό της BMW να τρέχει για να ξεφύγει, συνέχισε την καταδίωξη από εκεί που την σταμάτησε.

Για καλή του τύχη, ο 29χρονος κλέφτης δεν ήταν και τόσο ικανός δρομέας κι έτσι κατάφερε να τον προλάβει και να τον ακινητοποιήσει χρησιμοποιώντας ένα όπλο Taser.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της καταδίωξης:

*newsbeast.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog