Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωση ιδιοκτητών Ταξί στην Τρίπολη

- Advertisement -

Εκατοντάδες ιδιοκτήτες ταξί από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποίησαν, συγκέντρωση στην Τρίπολη και πορεία στον περιφερειακό δρόμο της πόλης ως τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Οι εκπρόσωποι των συνδικάτων ταξί επέδωσαν ψήφισμα στον προϊστάμενο των Διοικητικών Υπηρεσιών Θεόδωρο Παναγιωτόπουλο και τον σύμβουλο επικοινωνίας του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, καθώς ο γενικός γραμματέας Τάσος Αποστολόπουλος έλειπε στην Πάτρα.
Η συγκέντρωση και η πορεία των ιδιοκτητών ταξί κύλησε ήρεμα, αν και ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση.
Αυτή την στιγμή, πραγματοποιείται σύσκεψη των εκπροσώπων των σωματείων των αυτοκινητιστών, σε χώρο που τους έχει παραχωρηθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους και να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους.
Αξιέπαινο είναι το ότι οι ιδιοκτήτες ταξί συνεννοήθηκαν με τον διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ώστε να διασφαλιστεί ότι η κινητοποίησή τους δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου.
*tsantiri

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog