Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βόμβα!Eκτός Δ.Σ. της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κοντός!Εκτός και ο Γ.Γλυκοφρύδης!

- Advertisement -

Την θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο οικονομολόγος και ξάδερφος του δημάρχου Δημήτρης Λογοθέτης…
Εκτός Δ.Σ. επίσης από τα μέλη της πλειοψηφίας ο αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Δοσσαράς.Την θέση τους πήραν ο Γιάννης Κακούρος, ο Σπύρος Νικολάου και ο Κώστας Δόσχορης..Θυμίζουμε ότι υπήρχε μια ‘χηρεύουσα’ θέση από την παραίτηση του Γιώργου Κακκαβά.Το νέο Δ.Σ. από την πλευρά της πλειοψηφίας απαρτίζεται από:
Κώστας Λογοθέτης-Πρόεδρος
Δημήτρης Λογοθέτης-Αντιπρόεδρος
Γιάννης Κακούρος
Σπύρος Νικολάου
Δημήτρης Πέτρου
Κώστας Δόσχορης

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο τελος δεν θα μεινει κανεις.Και στο ειπα φιλε Κωστα-Δημαρχε,μην εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν.
    Τωρα δεν μενει τιποτα αλλο παρα να φερθεις σαν ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ξεμπροστιασε ολους αυτους που λαμογιαραν απο την ΔΑΕΤ,γιατι στο τελος θα βρεθεις εσυ μπλεγμενος.

  2. ρε αντε καντε κατι για τον τουρισμο της πολης και αφηστε τα μικροκομματικα!!!! ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για τις καρεκλες κα ποιος εχει δικιο ή αδικο… η πολη αργοσβυνει και το ….. χτενιζεται….

  3. blogger ολη η Περαχωρα τοσα χρονια ξερει οτι ο Δημητρης Λογοθετης και ο Δημαρχος δεν εχουν συγγενεια.Εσυ που το ανακαλυξες?

  4. Πριν ένα μήνα είχαμε ακριβώς την ίδια συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο. Τι προέκυψε στο μεσοδιάστημα, τόσο σοβαρό, που δεν άλλαξαν απλά άτομα στο ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ (ο ένας αναπληρωματικός)της εταιρείας ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ συμβούλιο της κοινοπραξίας. Σε 7 μήνες, πάνω που μόλις τώρα έπαιρναν χαμπάρι που βρισκόντουσαν, τους κατήργησε (ευχαριστόντας τους για την προσφορά τους). Γιατί οι συναιτέροι μας θα πρέπει να μας αντιμετωπίζουν σοβαρά? ή μήπως για να μας αντιμετωπίζουν "σοβαρά", επέβαλαν αυτές τις αλλαγές? Όμως δεν ακούσαμε και καμιά αντίδραση από τους παρισταμένους καρατομηθέντες. Ο αυτόπαραιτηθής Κακαβάς επίσης έκανε γαργάρα το κούρεμα με την ψιλή, των μέχρι πρότινος κολλητών συνοδοιπόρων του, Κοντού-Δοσσαρά. Και στους τρεις ταιριάζει ο τίτλος ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ.

  5. Ο δήμαρχος παρά τις αυτόκλητες περγαμηνές του δημοκράτη απαξιώνει τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου,μη απαντώντας όπως οφείλει στα ερωτήματα που θέτουν οι παρατάξεις.
    Τέτοιες πρακτικές φέρνουν πολύ πίσω τον δήμο και αποδεικνύουν πως είτε υπάρχει αυταρχική λογική στη διαχείρηση,είτε δεν υπάρχει λογική απάντηση και η δημοτική αρχή "οχυρώνεται" πίσω από κανονισμούς και προκλητική πολιτική αδιαφορία.

  6. Τελικά μετά τα μπινελίκια του Νικολάου στον Τατούλη, ο Δήμαρχος τον αναβάθμισε. Αυτά είναι. Γίνεσαι ήρωας απ'τη μια στιγμή στην άλλη.

  7. αξιολογότατο συμβούλιο, να το κρατήσουμε και για μετά!!! μάλιστα κανά δύο είναι σε πολλά συμβούλια, άρα μετά θα έχουν τρελλή εμπειρία, περιζήτητοι θα είναι!!!

  8. Ο Δήμαρχος ,υποθέτω,στελέχωσε τον Ιανουάριο, το ΔΣ της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ
    με πρόσωπα που θεώρησε ότι είναι ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες της εταιρείας.
    Τι έγινε λοιπόν και όλα άλλαξαν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα??
    Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.
    Ή ο Δήμαρχος δεν έχει ορθή κρίση ή είναι γι αυτόν πολύ εύκολο να απαξιώνει συνεργάτες.
    Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και στην παρουσία, στο προτελευταίο δημοτικό συμβούλιο, του προέδρου της " Μέριμνας".
    Την θεωρώ απαράδεκτη,όπως επίσης απαράδεκτη βρίσκω και την προκλητική συμπεριφορά του έναντι του Γκιώνη.
    Με ελαφρά την καρδία ξεστόμισε προσβλητικό χαρακτηρισμό,προκαλώντας την έντονη αλλά δίκαιη αντίδραση του Γκιώνη.

    ΥΓ 9:34 έχε υπόψη σου ότι σύμφωνα με το opengov gr τα Ποντιακά,Αρβανίτικα και Βλάχικα είναι ξένες γλώσσες!!!!!………………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog