Με κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, οι αδίστακτοι παιδόφιλοι πλησίασαν μέσω Διαδικτύου μια 16χρονη κοπέλα…

Ο 37χρονος Έλληνας, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, έκλεισε ραντεβού στη νεαρή κοπέλα μαζί με την αναζητούμενη αλλοδαπή φωτογράφο και την οδήγησαν σε παραλιακό ξενοδοχείο, προκειμένου να τη φωτογραφήσουν και να την κινηματογραφήσουν σε ημίγυμνες στάσεις.
Οι φωτογραφίες της ανήλικης αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και αναδημοσιεύθηκαν σε αρκετές άλλες αναφέροντας παράλληλα και το ονοματεπώνυμό της.
Ο πατέρας της 16χρονης έπαθε σοκ όταν επισκέφθηκε γνωστή ιστοσελίδα και είδε την κόρη του να ποζάρει ημίγυμνη. Αμέσως κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι οι υπεύθυνοι ιστοσελίδας του διαδικτύου είχαν προσεγγίσει την ανήλικη κόρη του και πέτυχαν, εκμεταλλευόμενοι τη νεαρή της ηλικία, να τη φωτογραφήσουν σε ημίγυμνες στάσεις.
Από την αστυνομική ηλεκτρονική έρευνα που ακολούθησε, καθώς και την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών που προκλήθηκε από σχετική εισαγγελική παραγγελία, εντοπίσθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του 37χρονου ημεδαπού.
Στην έρευνα που διενεργήθηκε, στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο Αττικής, από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 σκληροί δίσκοι Η/Υ και ένας φορητός Η/Υ, στους οποίους υπήρχαν αρχεία εικόνας από ημίγυμνες ή άσεμνες φωτογραφήσεις της ανήλικης.
Ο συλληφθείς 37χρονος, οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Αθηνών. Η αλλοδαπή φωτογράφος συνεργός του αναζητείτε.
*newsbomb.gr