Παρενέβη ο εισαγγελέας για την ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων του ΗρακλήΑυτόνομη Θύρα 10” η οποία μεταξύ των άλλων έγραφε: “Σου υποσχόμαστε ότι θα την πληρώσεις αυτή την ταλαιπωρία διπλή και τρίδιπλη“.
Δημοσίευμα της Espresso, αναφέρει ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναρτήθηκε στις 29 Ιουλίου στην ιστοσελίδα του συνδέσμου φιλάθλων του ΗρακλήΑυτόνομη θύρα 10“.
Ακολουθεί μέρος της ανακοίνωσης:
Η Δευτέρα έγινε Τρίτη, η Τρίτη Τετάρτη η Τετάρτη έγινε Πέμπτη και η Πέμπτη… Παρασκευή… Τελικά ούτε σήμερα θα μάθουμε ποιος είναι ο εκλεκτός του κυρίου Ρέμου… Σταμάτα να παίζεις με την τρέλα του κόσμου. Κόψε επιτέλους τις μ… και πάρε αποφάσεις. Ο Ηρακλής χρειάζεται μια διοίκηση που θα “τρέξει” τον δικαστικό αγώνα και θα στελεχώσει άμεσα την ομάδα!… Δεν καταλαβαίνεις ότι κάθε λεπτό που περνάει ο Ηρακλής διασύρεται όλο και περισσότερο;
Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάθε λεπτό που περνά διαλύεται το νευρικό μας σύστημα; Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η κατάσταση φτάνει στα άκρα με υπαιτιότητα 100% δική σου; Δεν έχεις ίχνος τσίπας; Επί δύο μήνες μας ταλαιπωρείς. Όμως σου υποσχόμαστε ότι θα την πληρώσεις αυτή την ταλαιπωρία διπλή και τρίδιπλη… Όχι εκεί που θα μας περιμένεις με τους μπράβους και τους μπάτσους αλλά εκεί που θα επιλέξουμε εμείς! Ως τότε πάρε μια απόφαση και άιντε…“!
Την Τετάρτη (3/8), ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Νίκος Κωνσταντίνου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού.
Από την πλευρά του, ο Αντώνης Ρέμος δεν έχει κάνει καμία καταγγελία επί του θέματος.
*cosmo.gr