Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δείτε ποιοί Δήμοι κάνουν προσλήψεις

- Advertisement -

Προσλήψεις κάνουν οι Δήμοι της Ελλάδας αυτό το διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά…

50 εποχικοί στο Ηράκλειο Κρήτης
Με 50 εποχικούς υπαλλήλους θα καλύψει τις άμεσες ανάγκες του ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Aθλησης Ηρακλείου Κρήτης. Ο φορέας πήρε την έγκριση από το ΑΣΕΠ και σύντομα αναμένεται να προκηρύξει τις θέσεις. Αναλυτικά, θα προσληφθούν 25 ΔΕ Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων-Παιδοκόμων, 12 Εργάτες Καθαριότητας ΥΕ, δέκα Βρεφονηπιοκόμοι ΤΕ, δύο ΔΕ Μάγειρες και ένας ΠΕ Ψυχολόγος Ειδικής Αγωγής. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810300100.
50 προσλήψεις στον Δήμο Θερμαϊκού
Πενήντα εποχικούς υπαλλήλους θα εντάξει στο δυναμικό του ο Δήμος Θερμαϊκού. Ο φορέας θα προσλάβει 29 Εργάτες Καθαριότητας ΥΕ, 12 Οδηγούς Απορριμματοφόρου ΔΕ, τέσσερις ΔΕ Οδηγούς Τράκτορα, τρεις ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Εργων και δύο ΔΕ Συντηρητές Πρασίνου με ειδικότητα έργων τοπίου και περιβάλλοντος. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά σήμερα και λήγει στις 11 Αυγούστου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2392330039.
21 συμβασιούχοι στου Παπάγου
Με 21 εποχικούς θα καλύψει τις άμεσες ανάγκες του ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού (ΔΟΚΜΕΠΑ). Ο φορέας θα προσλάβει έξι ΤΕ Βρεφονηπιοκόμους, έξι ΔΕ Βοηθούς Βρεφοκόμους, τρεις ΔΕ Διοικητικούς, τρεις ΥΕ Καθαριστές/στριες, δύο ΔΕ Μάγειρες και έναν ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 12 Αυγούστου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2106518700.
11 χειριστές – οδηγοί στην Καλαμάτα
Από 3 έως 12 Αυγούστου θα υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις τους για τις 11 θέσεις εποχικού προσωπικού στον Δήμο Καλαμάτας. Ο φορέας θα προσλάβει τέσσερις Οδηγούς Απορριμματοφόρων ΔΕ με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, ενώ από δύο θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες: ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Εργων και Χειριστών Σύνθετου Εκσκαφέα-Φορτωτή JCB. Τέλος, ο Δήμος θα προσλάβει και έναν Χειριστή Γκρέιντερ και Φορτωτή ΔΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο:2721360829.
15 θέσεις σε Δάφνη – Υμηττό
Με 15 εποχικούς θα καλύψει τις άμεσες ανάγκες του ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού. Αναλυτικά, θα προσληφθούν δέκα Βρεφονηπιοκόμοι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, τρεις Βοηθοί Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και δύο άτομα ειδικότητας Προσωπικού Καθαριότητας ΥΕ. Υποβολή αιτίσεων έως 5 Αυγούστου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 213 2037869.
Τύρναβος: 2 μέρες ακόμα για αιτήσεις
Σε δύο ημέρες ολοκληρώνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τις 19 θέσεις εποχικού προσωπικού στον Δήμο Τυρνάβου. Η πλειονότητα των θέσεων θα καλυφθεί από Εργάτες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ μόλις τέσσερις θέσεις αντιστοιχούν σε εργαζόμενους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναλυτικά, ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό του 12 Εργάτες Καθαριότητας (Συνοδούς Απορριμματοφόρων), τρεις ΥΕ Εργάτες Κήπων, δύο ΔΕ Οδηγούς Απορριμματοφόρων, ενώ από μία θέση θα μοιραστούν οι ειδικότητες Χειριστών Μηχανημάτων JCB (ομάδας Β’ και τάξης Δ’) και Χειριστών Μηχανημάτων Σαρώθρου (ομάδας Ι’ τάξης Δ’).
Οι νέοι συνεργάτες θα συνάψουν οκτάμηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται στο τηλέφωνο: 2492350126.
12 εποχικοί στο Πέραμα
Με 12 εποχικούς υπαλλήλους θα καλύψει τις άμεσες ανάγκες της η Κοινωφελής Επιχείρηση Περάματος. Το ΑΣΕΠ έχει εγκρίνει τις θέσεις και σύντομα αναμένεται η προκήρυξή τους από τον φορέα. Οι θέσεις κατανέμονται σε τέσσερις ειδικότητες, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι εξής: ΔΕ Διοικητικού Προσωπικού, οκτώ θέσεις, και ΔΕ Βρεφοκόμων, δύο θέσεις.
Επιπλέον, θα προσληφθούν ένας Λογοθεραπευτής και ένας Οικονομολόγος, αμφότεροι κατηγορίας ΠΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2104092313.
Κοζάνη: Εγκριση για 19 εποχικούς
Την έγκριση του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 19 εποχικών υπαλλήλων έλαβε ο Δήμος Κοζάνης. Συγκεκριμένα, ο φορέας αναμένεται να προσλάβει 13 Εργάτες/τριες Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, δύο Εργάτες/τριες Νεκροταφείου ΥΕ και τρεις Οδηγούς Απορριμματοφόρου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Oλοι οι νέοι συνεργάτες θα υπογράψουν συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2461350323.
13 προσλήψεις στην Αγ. Παρασκευή
Δεκατρείς εποχικούς αναμένεται να προσλάβουν οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής. Οι θέσεις θα καλυφθούν από Βρεφονηπιοκόμους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ενώ το προσωπικό θα προσληφθεί για το χρονικό διάστημα των έντεκα μηνών και θα απασχοληθεί από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Ιούλιο του 2012.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6391703.
3 υπάλληλοι στη Δωδώνη
Με τρεις εποχικούς υπαλλήλους θα καλύψει τις άμεσες ανάγκες του ο Δήμος Δωδώνης, ο οποίος αναζητεί νέους συνεργάτες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν δύο Εργάτες/τριες Καθαριότητας ΥΕ και ένας Εργάτης/τρια Γενικών Καθηκόντων ΥΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις του μέχρι τις 9 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 2654360140.
Δύο ειδικότητες στον Δήμο Βέλου
Τρεις εποχικούς υπαλλήλους θα εντάξει στο δυναμικό του ο Δήμος Βέλου-Βόχα. Αναλυτικά, ο φορέας -που πήρε την έγκριση από το ΑΣΕΠ- θα προσλάβει δύο Βρεφονηπιοκόμους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και έναν Εργάτη Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έντεκα μηνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2741056228.
22 εποχικοί στην Κύμη – Αλιβέρι
Με 22 εποχικούς υπαλλήλους θα καλύψει τις άμεσες ανάγκες του ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου. Ο φορέας έλαβε την έγκριση από το ΑΣΕΠ και σύντομα αναμένεται να προκηρύξει τις θέσεις. Η πλειονότητα των θέσεων θα καλυφθεί από Εργάτες Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (16 θέσεις), ενώ θα πληρωθούν πέντε θέσεις Οδηγών Απορριμματοφόρου ΔΕ και μία θέση Χειριστή Μηχανημάτων Εργων (Φορτωτή) ΔΕ. Οι νέοι συνεργάτες θα συνάψουν οκτάμηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Πληροφορίες στο τηλ.: 22230-29744.
8 υπάλληλοι στον Δήμο Βοΐου
Οκτώ θέσεις εποχικού προσωπικού θα καλύψει ο Δήμος Βοΐου, ο οποίος πήρε πριν από λίγες ημέρες την έγκριση του ΑΣΕΠ. Ο φορέας θα προσλάβει δύο Οδηγούς Απορριμματοφόρου ΔΕ, τέσσερις ΥΕ Εργάτες/τριες Καθαριότητας – Συνοδούς Απορριμματοφόρων, ενώ από μία θέση θα μοιραστούν οι ειδικότητες ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Εργων (Γκρέιντερ) και ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Εργων (Φορτωτής -Εκσκαφέας – Σκούπα). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για τις προθεσμίες και τα δικαιολογητικά στο τηλέφωνο: 24653-50111.
35 εποχικοί στα Ιωάννινα
Τριάντα πέντε εποχικούς υπαλλήλους θα προσλάβει ο Δήμος Ιωαννιτών. Ο φορέας πήρε την έγκριση του ΑΣΕΠ, και από μέρα σε μέρα αναμένεται να προκηρύξει τις θέσεις οι οποίες αφορούν προσωπικό Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Πιο αναλυτικά, θα προσληφθούν 22 Εργάτες/τριες Καθαριότητας (Απορριμματοφόρων) ΥΕ, επτά ΔΕ Οδηγοί Αυτοκινήτων και τρεις Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων ΔΕ. Από μία θέση θα μοιραστούν οι ειδικότητες: ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Αυτοκινήτων, ΔΕ Τεχνιτών Φανοποιών Αυτοκινήτων και ΔΕ Τεχνιτών Σιδηρουργών. Ολοι οι υποψήφιοι θα συνάψουν συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για τα δικαιολογητικά και την προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο τηλέφωνο:2651064107.
Βρεφονηπιοκόμοι στον Τύρναβο
Πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις τέσσερις θέσεις στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου. Ο φορέας έχει πάρει την έγκριση από το ΑΣΕΠ και από μέρα σε μέρα θα προκηρυχθούν οι θέσεις. Αναλυτικά θα προσληφθούν τρεις Βρεφονηπιοκόμοι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και ένας Παιδοκόμος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι νέοι συνεργάτες θα συνάψουν 11μηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 24923-50157.
Λουτρονόμοι στην Πρέβεζα
Τρεις εποχικούς υπαλλήλους θα προσλάβει η Νέα Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πρέβεζας για να καλύψει τις πρόσκαιρες ανάγκες της. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν δύο Λουτρονόμοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ένας Υπάλληλος Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Να επισημανθεί ότι ο φορέας πήρε την έγκριση του ΑΣΕΠ, ενώ οι νέοι υπάλληλοι θα συνάψουν τρίμηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Πληροφορίες για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων και για τα δικαιολογητικά στο τηλέφωνο: 2682022709.
*newscode.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog