Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποχώρησε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων, Χρήστος Ψυχογιός

- Advertisement -

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Χρήστος Ψυχογιός, αποχώρησε από την αίθουσα όπου διεξαγόταν η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου των Αγίων Θεοδώρων…

Ο λόγος; Για άλλη μια φορά ο κύριος Χρήστος Ψυχογιός, εξέφρασε την αγανάκτησή του με την απαξίωση που υπάρχει τόσο από ορισμένα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, όσο και από τον κόσμο του Λουτρακίου για τα θέματα και τα προβλήματα των Αγίων Θεοδώρων και μετά από ολιγόλεπτη τοποθέτηση όπου καυτηρίασε το συγκεκριμένο θέμα, αποχώρησε. Χρέη προέδρου, τέλεσε για την συγκεκριμένη συνεδρίαση ο κύριος Κυριάκης Δημήτριος. Ο κύριος Ψυχογιός, άλλωστε, στην ολιγόλεπτη τοποθέτησή του στο Δ.Σ. της Τετάρτης 4 Αυγούστου, είχε θίξει το συγκεκριμένο θέμα. Παρακολουθήστε το απόσπασμα:

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ….
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ…
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ….ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΒΑΝΕΣ….ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…….
    ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ…………
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΤΟΜΟ…ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ??????????ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ…..
    ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΟΥΕΙ?????????????????

    Ι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ….
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΘΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ…..ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ????????ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΒΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ…………..ΒΛΕΠΩ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog