Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ: Ιπτάμενο νησί το έσκασε

- Advertisement -

Δραπέτευσε από την Βρετανία και είναι πιθανό να βρίσκεται πια στη Σλοβενία…

Το φουσκωτό νησί είχε κατασκευαστεί για να αποτελέσει έμπνευση, «πλέοντας» στον ουρανό, στους συμμετέχοντες του πάρτι στον «Μυστικό Κήπο» του Cambridgeshire.

To αξίας 13.700 ευρώ φουσκωτό, αφέθηκε ελεύθερο, αφού προηγουμένως, ένα ζευγάρι ζαλισμένων γλεντζέδων έκοψε τα 5 σχοινιά πρόσδεσής, την Κυριακή που μας πέρασε.

Τώρα έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί το μήκους 7 μέτρων «γλυπτό», που δημιουργήθηκε από τους απόφοιτους της σχολής Καλών Τεχνών, Sarah Cockings και Laurence Symonds, του Royal College.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας, προβλέπεται πως είναι πιθανό το νησί να έχει φτάσει μέχρι και την Σλοβενία πια.

Ωστόσο, λόγω της ύπαρξης βαλβίδες απελευθέρωσης στο μπαλόνι, το ήλιο θα έχει απελευθερωθεί με αργούς ρυθμούς για μεγάλο χρονικό διάστημα, αντί με γρήγορους που θα προκαλούσαν την πτώση. Έτσι είναι πολύ πιθανό να έχει φθάσει μεγάλα ύψη.

Φτιαγμένο από πολυουρεθάνη και καλυπτόμενο από πράσινο φύλλωμα, οι διοργανωτές είναι απελπισμένοι να το βρουν, μιας και ήταν κανονισμένο να χρησιμοποιηθεί και στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ «Burning Man» στην έρημο της Nevada αργότερα αυτό το μήνα.

Ο χρόνος κατασκευής του ήταν 6 μήνες και περίπου 26.000 συνέρρευσαν από όλη την Αγγλία για να συμμετέχουν στο πάρτι του «Μυστικού Κήπου».

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο προαύλιο χώρο μιας εξοχικής κατοικίας στο χωριό Abbots Ripton και η εκεί λίμνη γεμίζει από διάφορα γλυπτά και έργα τέχνης.

*24ωρο
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog