Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στανίση: “Πήγα να πεθάνω για άνδρα”

- Advertisement -
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Κατερίνα Στανίση όταν έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο για έναν άνδρα αλλά και για το πώς αισθάνθηκε ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση μίλησε η Κατερίνα Στανίση στο περιοδικό People (που κυκλοφόρησε την Πέμπτη)
Όπως παραδέχτηκε η ίδια, οι χωρισμοί της δεν ήταν ό,τι καλύτερο ενώ οι σχέσεις της ήταν “βασανισμένοι έρωτες”…

Ήμουν ένα ράκος. Έβγαινα πάνω στην πίστα και ξεχνούσα τα λόγια μου, έτρεμα μέσα στο καμαρίνι, έλεγα “Κρύψτε μου το τηλέφωνο μην το δω και τον πάρω”, έχανα το δρόμο για να γυρίσω σπίτι μου γιατί τον σκεφτόμουν συνέχεια, επέστρεφα στο σπίτι και χτυπιώμουν στα πατώματα, με έπιανε το μαράζι, γινόμουν λιώμα.
Δεν μπορώ να πω ότι εγώ με τους έρωτές μου πέρασα ξέγνοιαστα και καλά. Γιατί οι έρωτες οι δικοί μου ήταν πολύ περίεργοι. Δεν ήταν απελευθερωμένοι. Ή αυτοί ήταν αλλού ή εγώ ήμουν αλλού. Ήταν βασανισμένοι έρωτες“, είπε η τραγουδίστρια αναφερόμενη στους χωρισμούς της.
Όσο για το αν υπήρξε 3ο πρόσωπο σε μια σχέση δήλωσε: “Ναι και υπέφερα πάρα πολύ για αυτό. Δεν το συνιστώ σε κανέναν. Είναι αμαρτία μεγάλη. Αλλά καμιά φορά αυτά γίνονται και άθελά σου. Γιατί όταν ερωτεύεσαι όταν συναντάς εκείνο το βλέμμα που σε σκοτώνει σα να γίνεται σύγκρουση μετωπική φορτηγών στην Εθνική οδό, δεν ρωτάς “Συγγνώμη είσαι παντρεμένος; Έχεις παιδιά;”. Και όταν ξεκινάνε τέτοιες ιστορίες δεν υπάρχει φρένο. Είναι το πάθος, είναι το παράνομο, είναι η αδρεναλίνη, είναι πολλά μαζί. Είσαι μονίμως στημένος πάνω σε ένα τηλέφωνο και περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία για να του μιλήσεις, να μη σε ακούσει η άλλη, να βγείτε μαζί και να μη σας δουν, μην πάνε και πούνε τα καθέκαστα και τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Η παρανομία είναι γλυκιά αλλά είναι και πολύ ψυχοφθόρα“.
Για το αν έχει συγχωρέσει την απιστία είπε: “Ναι. Ήμουν και εγώ κορόιδο, όπως άλλες. Αλλά τι να έκανα; Όταν αγαπάς κάποιον, αγαπάς και τα λάθη του“.
Σε ερώτηση για το αν έφτασε κοντά στο θάνατο για έναν άνδρα απάντησε: “Ναι, αλλά με φύλαξε ο Θεός. Ήμουν απελπισμένη με έναν άνδρα που μου έδινε ψεύτικες ελπίδες και ότι κάτι μπορεί να γινόταν. Ο κόσμος τότε με έβλεπε για κολόνα και εγώ δεν είχα πουθενά να στηριχτώ. Πήγα ξημερώματα στο Σούνιο, μετά το πρόγραμμά μου στη Φαντασία που τραγουδούσα τότε και στις στροφές μου ήρθε να δώσω μια και να πέσω στον γκρεμό. Ένιωθα ένα τίποτα, ένα μηδενικό. Δεν ξέρω τι με κράτησε και γλίτωσα. Γύρισα στο σπίτι μου αλαφιασμένη σαν άρρωστη πήρα την εικόνα της Παναγίας στα χέρια μου και έλεγα: “Παναγία μου! Παναγία μου, συγχώρα με! Δεν το θελα. Συγχώρα με!”. Σαν φώτιση μου ήρθε αυτό εκείνη την ώρα: “Εκείνος μια χαρά είναι με τη γυναίκα του αγκαλιά, εσύ τι πήγες να κάνεις;”. Δεν ξαναπήρα τηλέφωνο. Από εκείνη τη στιγμή τον ξέγραψα. “Πέθανα” για πολλούς άνδρες μετά αλλά ποτέ ξανά για εκείνον“.
Τέλος, δήλωσε πως θα ήθελε να ξεγράψει από τη ζωή της το 12ετη γάμο που είχε.
Το γάμο μου -ο οποίος κράτησε 12 ολόκληρα χρόνια- και κάποιες πολύ βίαιες καταστάσεις που έζησα στο παρελθόν. Εγώ είχα παραπάνω από ένα σύντροφο που σήκωνε χέρι πάνω μου“, κατέληξε.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. "Πέθανα" για πολλούς άνδρες μετά αλλά ποτέ ξανά για εκείνον"

    Τρομερή είδηση! Μου άλλαξε τη μέρα! Με δίδαξε. Τι λέω; Με άλλαξε ως άνθρωπο…LOL keep posting

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog