Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Γη των τζογαδόρων» θα κάνει την Ελλάδα ο Βενιζέλος

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες,
ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, επιθυμεί την εφαρμογή του Ισπανικού μοντέλου στην Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η χώρα θα γεμίσει πάλι «φρουτάκια» σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που οι πολίτες βρίσκονται σε απόγνωση.
Αυτό, απ’ ότι φαίνεται δεν απασχολεί την κυβέρνηση και τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος προκειμένου να έχει έσοδα από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, είναι αδιάφορος στο γεγονός πως τα «φρουτάκια» μπορεί να οδηγήσουν στην καταστροφή πολλούς επιρρεπείς σε αυτά τα παιχνίδια πολίτες.
Το ισπανικό μοντέλο
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ΥΠ.ΟΙΚ στοχεύει στην εφαρμογή του Ισπανικού μοντέλου στη χώρα μας με κάποιες παραλλαγές.
Συγκεκριμένα, να επιτρέπονται τα τυχερά παιχνίδια σε ειδικούς χώρους με ιδιαίτερα χαμηλό όριο στοιχήματος (π.χ. τα 20 ή τα 50 λεπτά) και μέγιστη επιστροφή στον παίκτη της τάξης των 50 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κουλοχέρηδες» της Ισπανίας νομιμοποιήθηκαν το 1981 και έκτοτε λειτουργούν 250.000 μηχανήματα.
Τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην Ισπανία είναι τεράστια και είναι χαρακτηριστική η έκφραση των «New York Times», που αποκάλεσαν την Ισπανία «γη των τζογαδόρων».
Ας αφήσουμε λοιπόν το μονοπώλιο στον ΟΠΑΠ να συνεχιστεί για να μην οδηγηθούν στο χείλος του γκρεμού οι Έλληνες πολίτες που βρίσκονται ήδη σε απόγνωση, αφού πολλοί έχουν πάρει τον δρόμο της μετανάστευσης.
Πηγή: newscode.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. prwton to monopwlio tou opap eite to theloume eite oxi tha spasei dioti prepei na summorfothoume me tis epitages tis eyrwpaikis enwsis.uporxewtika.opote ayto den yparxei.k deyteron kala kanoun k prosvlepoun apo ta esoda tou tzogou..opoios thelei na paiksei tha paiksei eite mpoun eite oxi ta froutakia..kai ta bar 3efytrwnoun apo pantou alla kaneis as poume den milise gia ta synexws ay3anomena pososta alkoolismou..opote as anoiksoume ta matia mas kai as min eimaste monopleyroi k apolytoi xaraktirizontas ta panta.

  2. Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο 9.10 το μονοπώλιο κάποια στιγμή θα παύσει λόγω Ε.Ε. .Νομίζω οτι η τακτική του Βενιζέλου είναι η εξής: Aνακοίνωσε την κυκλοφορία 35000 κουλοχέρηδων.Τα μισά τα στέλνει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έτσι ώστε να ανέβει η μετοχή του ΟΠΑΠ και όταν έρθει η ώρα να πωληθεί ο οργανισμός σε υψηλότερη τιμή. Τα υπόλοιπα ανακοίνωσε ότι θα δοθούν σε 4 έως 10 εταιρείες για να μην έχει πρόβλημα μονοπωλείου.Αμφιβάλει μήπως κανείς ότι αυτές οι 4-10 εταιρείες ΔΕΝ θα είναι τα καζίνο της χώρας? Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον μαγαζιά της γειτονιάς με κουλοχέρηδες εκτός από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Σε μερικά χρόνια όμως -μάλλον- θα γινει χαμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog