Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κακοποιοί απείλησαν τον Απόστολο Γκλέτσο, δήμαρχο Στυλίδας!(video)

- Advertisement -

Έξαλλος έφτασε ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες βράδυ στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας.

Για να τον ηρεμήσει επιστρατεύτηκε ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης που τον διαβεβαίωσε ότι η αστυνομία θα ασχοληθεί σοβαρά με την καταγγελία του…

Ο ηθοποιός δήλωσε στο LamiaReport.gr: “Με απείλησαν μπροστά στη μάνα μου και στους φίλους μου. Δεν είναι δυνατόν να φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει από την γνωστή συμμορία της Στυλίδας και κανείς να μην κάνει τίποτα. Δεν πάει άλλο…. από Δευτέρα πάω στον εισαγγελέα. Δεν υπάρχει αστυνομία. Δεν υπάρχει τίποτα…Θα φθάσω μέχρι τον Υπουργό για δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη γάγγραινα και να μπορεί ο κόσμος της ανατολικής Φθιώτιδας να αναπνεύσει επιτέλους”

Πρόκειται για μια συμμορία γνώστη στους κατοίκους της περιοχής που σκορπά τον τρόμο διαπράττοντας κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες, αλλά και διακινώντας ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr τα μέλη της συμμορίας κινούνται με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, με φιμέ τζάμια ενώ έχουν γίνει στο παρελθόν πολλές καταγγελίες από τους κατοίκους της περιοχής χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από τα παράπονα των δημοτών διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει.

Όπως κατήγγειλε ο Δήμαρχος Στυλίδας, χθες το βράδυ, την ώρα που οδηγούσε στον δρόμο προς Καραβόμυλο, εμφανίστηκε ξαφνικά το γνωστό αυτοκίνητο της συμμορίας να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά του, δημιουργώντας πρόβλημα στον ίδιο και στα αυτοκίνητα που τον συνόδευαν.

Ο ηθοποιός τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν.

Λίγες ώρες αργότερα επιστρέφοντας από την Παλαιοκερασιά σταμάτησε μπροστά στο πατρικό του προκειμένου να αποβιβαστεί η μητέρα του.

Τότε τον πλησίασαν με μηχανάκι δύο από τα μέλη της συμμορίας και τον απείλησαν, λέγοντάς του: “Εμείς θα τα πούμε…”

Ο Απόστολος Γκλέτσος άφησε την μητέρα του και μαζί με συνεργάτες του κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας για να καταγγείλει το γεγονός. Εκεί βρισκόταν μόνο ένας αστυνομικός που αδυνατούσε να τον βοηθήσει.

Ο ηθοποιός έξαλλος έφτασε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα στον αξιωματικό υπηρεσίας, στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας.

Μόνο όταν ήρθε ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης κατάφεραν να τον ηρεμήσουν, αφού του υποσχέθηκαν ότι θα δουν άμεσα το θέμα….

Δείτε τι δήλωσε ο Δήμαρχος Στυλίδας στο LamiaReport έξω από το αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας:

*newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog