Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απαράδεκτο στο δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Για άλλη μια φορά το site του Δήμου, κλέβει την παράσταση με την ελλιπέστατη ενημέρωσή του…

Αν αποφασίσει να επισκεφτεί κάποιος την ιστοσελίδα του δήμου μας, με σκοπό να ενημερωθεί για τις τιμές του Υδροθεραπευτηρίου θα αντιληφθεί ότι η… απαξίωση μας για το συγκεκριμένο έργο φαίνεται και στο διαδίκτυο. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς μιας και ο τιμοκατάλογος του Spa που υπάρχει στην ιστοσελίδα του δήμου (loutraki.gr), είναι…. του 2010.

Δείτε και μόνοι σας ΕΔΩ

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν από περίπου 2-3 μήνες ο αντιδήμαρχος κύριος Γιώργος Δέδες διαβεβαίωνε τον κύριο Στάμου, ότι σε 10 μέρες το νέο site θα είναι έτοιμο. Άραγε με τι είδους ημερολόγιο μετρούν τις ημέρες εκεί στην Ιάσωνος;
    Απαράδεκτο τη σημερινή εποχή της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας να μην μπορούμε να ενημερώνουμε ένα site.

  2. Τα ίδια τα έχουμε ξαναπεί για το site του δήμου.
    Πάνε περισσότεροι από 2-3 μήνες που ο κος Γ.Δέδες "διαφήμιζε" το νέο site του δήμου,θα ήταν έτοιμο οσονούπω, με περίσσια περηφάνεια στην αίθουσα του ΔΣ.
    Ισχυριζόταν ότι θα είναι κατά πολύ καλύτερο από αυτό του δήμου Αθηναίων και ελαχίστου κόστους.
    Κάποια δικαιολογία θα βρεθεί για να καλυφθεί η καθυστέρηση…….. εξάλλου η σοφή παροιμία λέει:
    Του κακού μάστορα του φταίνε τα σύνεργά του.

  3. Ας μην ξεχνάμε και την ενημέρωση στην ιστοσελιδα του Δήμου για το Ραλλυ Ακρόπολις, στην οποία ανανεώνεται το ραντεβου για το επόμενο Ραλλυ, το 2010, ενω ήδη εχει ολοκληρωθεί η διοργάνωση του 2011.

  4. Αυτό το site που αναφέρει ο Φώτης για το ΣΠΑ είναι του δήμου ή καμμία σχέση όπως γράφει στην παρένθεση. Γιατί αν είναι έτσι ένα μεγάλο μπράβο για άλλη μια φορά στο δήμο γιατί δεν είναι άξια η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη να φτιάξει ένα δικό του site για την προβολή του ΣΠΑ!!!

  5. To site που ανέφερα δεν είναι του δήμου, είναι δικό μου ιδιωτικό, και όχι μόνο αυτό, όταν ηθελα να τραβήξω φωτογραφίες μέσα στο κτήριο με στέλναν από 'υπεύθυνο' σε 'υπεύθυνο' και τελικά δεν με αφήσανε. Κατάφερα όμως να πάρω το ενημερωτικό τους φυλλάδιο που είναι τουλάχιστον του 2011 και να το ανεβάσω στην ιστοσελίδα. Το site του Δήμου δεν είναι μόνο απαράδεκτο, δεν είναι ενημερωμένο στο σύνολό του από το 2010. Ούτε παλιά ήταν τέλειο αλλά τα βασικά υπήρχαν, και νομίζω πως είναι και νόμος η δημοσίευση των δημοτικών συμβουλίων και των αποφάσεων… (αν κάνω λάθος διορθώστε με) το οποίο επίσης σταμάτησε.
    Μπορεί λοιπόν κάποιος να θέλει να καταντήσει το Λουτράκι ψαροχώρη και να ενημερωνόμαστε από της κολώνες της ΔΕΗ και από τους γύφτους με τα μεγάφωνα, εγώ όμως είμαι νέος δημότης και εγκαταστάθηκα πρόσφατα εδώ, αγαπώ το Λουτράκι και αντιδρώ. Είμαι διαχειριστής του http://www.visi-lk.gr επίσης, και ο σκοπός και των δύο σελίδων είναι να μην αφήσω να πάνε οι τουρίστες σε άλλες πόλεις, και κανένας άλλος. Μπράβο στο blog που μας αφήνει να τα συζητάμε όλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog