Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιχείρηση σκούπα στο Λουτράκι το Σάββατο

- Advertisement -

Το Σάββατο 6 Αυγούστου, μεταξύ 22:00 και 24:00, η δημοτική αστυνομία σε συνεργασία με άτομα του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου έκαναν ……επιχείρηση ελέγχου της παράλιας…
Στους μικροπωλητές τους οποίους έκαναν έλεγχο και οι οποίοι φυσικά ήταν παράνομοι τους κατάσχεσαν τα προϊόντα τα οποία πουλούσαν .

 geraniablog

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωρα 10:40 μ.μ. στο ύψος από Σαξ μέχρι Αμί συνάντησα δεκάδες μικροπωλητές χθες βράδυ παρότι γινόταν το αδιαχώρητο από κόσμο. Μιλάμε για πολύ θράσος. Δεν μπορούσες να περάσεις. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Δε λύνεται το πρόβλημα με μία επιχείρηση σκούπα και με την κάμερα επ'ώμου. Θέλει συστηματική καθημερινή δουλειά.
    Το αυτονόητο δεν μπορεί να γίνεται είδηση.

  2. Τι λέτε τώρα αστειεύεστε??
    Μέρες τώρα θέλω να το καταγγείλω,ότι οι μικροπωλητές έχουν αυξηθεί και έχει επεκταθεί και σε άλλα είδη το ΠΑΡΕΜΠΟΡΓΙΟ?
    Γιατί για όργιο πρόκειται αυτό που συμβαίνει στην παραλία.
    Μήπως έχουν να μας πουν κάτι αυτοί που έβριζαν προεκλογικά γι αυτό το θέμα τη δημοτική αρχή Γκιώνη??

  3. Καλά εσυ 9:21 η προσωπολατρία σου δεν έχει όρια. Ο Γκιώνης ήταν Δήμαρχος και του τα λέγαμε. Ο Λογοθέτης είναι Δήμαρχος και για το ίδιο θέμα του τα λέμε. Μακάρι τέτοιες επιλογές να γίνονται κάθε μέρα ή πιο συχνά ανά δύο ή τρεις ημέρες.
    Για το καλό δεν είναι της πόλης μας ή κάνω λάθος.
    Εάν δεν φτανει να συμφωνήσω και εγώ μαζί σας.
    Αλλά είναι μια αρχή αλλά για να έχει ουσία πρέπει να επαναλαμβάνεται πολύ πιο συχνά.
    Το πρόβλημα είναι τεράστιο και έχει χρονίζει πολύ καιρό.
    Μακάρι να είναι αρχή για την λύση του.
    Εγώ εχω να πω ένα μπράβο στην Αστυνομία που συμμετέχει ενεργά αυτή τη φορά στην προστασία των νόμιμων πολιτών και στην εφαρμογή των νόμων και συνεργάζεται με τον Δήμο.
    Εαν δεν κουνήσει τον μπίθα της η αστυνομία δεν θα γίνει ποτέ ΤΙΠΟΤΑ, όσο και να το θέλει η όποια Δημοτική Αρχή.

  4. αληθεια σκεφτεται κανεις οτι οταν παιρνεις του παρανομου μικροπωλητη το εμπορευμα του τον εξωθεις στην πεινα και στην παρανομια.αφου δεν μπορει να βγαλει τα 10 ευρω να παρει ενα πιατο φαι η θα κλεψει η θα σκοτωσει.η αφηστε τους η παρτε τουσ και πηγαιντε τουσ στα συνορα επιτοπου μαζι ε το εμπορευμα.

  5. ΑΙΣΧΟΣ … ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ..ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ …ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥς ΕΠΙΤΕΛΟΥς !!!ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ …ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥς ΑΥΤΟΥΣ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ…ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ !

  6. Δεν καταλαβαίνω 11:06 τι πρόβλημα έχεις με τα γούστα μου.
    Το θέμα είναι ότι η δημοτική αρχή μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
    Ένα αυτοκίνητο χθες του δήμου στις 10:45 αποχωρούσε από το λιμάνι,φορτωμένο με τα κατασχεμένα εμπορεύματα και σήμερα το βράδυ η ίδια κατάσταση στην παραλία.
    Για ποια αρχή μου μιλάς?? Είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
    7 μήνες τώρα βγάζουν δελτία τύπου,δίνουν συνεντεύξεις,φωτογραφίζονται και τραβούν video για το ίδιο θέμα και αποτέλεσμα: μηδέν εις το πηλίκο.
    Να έχεις υπόψη σου ότι δεν θα χάνω ευκαιρία να υπενθυμίζω και να υπογραμμίζω τις
    σαθρές κατηγορίες που αφορούσαν την προηγούμενη δημοτική αρχή.

    ΥΓ που είναι κάποιες κυρίες που δεν είχαν να προσάψουν τίποτε άλλο στην προηγούμενη δημοτική αρχή παρά μόνο τους μικροπωλητές και κάτι σπασμένες λάμπες???
    Προτιμούν φαίνεται το σκοτάδι που έχουμε βυθιστεί………

    Ο 9:21.

  7. Δεν έχω πρόβλημα με το γούστο σου αλλά με την προσωπολατρία σου. Σκεφτείτε επιτέλους το Λουτράκι και μην κάνετε παραλληλισμούς με τις Δημοτικές Αρχές.
    Και σε ρωτώ.. είναι καλή η προσπάθεια; Ναι ή Όχι.
    Είναι καλό που βγήκε η Αστυνομία μαζί με τον Δημο, σε συνεργασία να δείξουν ότι είναι παρών;
    Είναι σωστό για την εικόνα της Πόλης μας να γίνονται συνέχεια τέτοιες εξορμήσεις;
    Εάν τα βρίσκεις σωστά τότε πρέπει να πείς ένα Μπράβο.
    Μαλακίες και λάθη σε όλες τις Δημοτικές Αρχές θα υπάρχουν και τώρα όπως και πρίν. Ο Δήμος έχει συνέχεια.
    Το παράδειγμα σου είναι για τους 7 μήνες αλλά ξεχνάς ότι το πρόβλημα είναι πολλά χρόνια πριν.
    Δεν είναι νέο. Δεν έγινε για πρώτη φορά σήμερα.
    Βυθίζεται στο σκοτάδι όποιος κατεβάσει το κεφάλι.
    Πρέπει επιτέλους να παραδεχόμαστε και να αναγνωρίζουμε όταν γίνεται κάτι καλό στην πόλη μας και να το υποστηρίζουμε.
    Και η προσπάθεια αυτή δεν θα έχει ποτέ επιτυχία εάν δεν συνεργαστεί η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    Με το λίγο προσωπικό που έχει.
    Η επιτυχία κατά την γνώμη μου εστιάζεται στην Αστυνομια κατά κύριο λόγο.
    Και στο ξαναλέω 2:00…Όποια Δημοτική Αρχή θελήσει να παλέψει το παραεμπόριο αληθινά εάν δεν έχει την υποστήριξη από την Αστυνομία δεν θα το πετύχει ΠΟΤΕ ΤΗΣ. Συμφωνείς ή Διαφωνείς;
    Μόνο η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ έχει το δικαίωμα να συλλαμβάνει και να κάνει κατάσχεση προϊόντων.
    Κανείς άλλος δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον ρόλο της Αστυνομίας στην λειτουργία της Πόλης. Όπως στο πάρκινγκ, κυκλοφοριακό και πολλά άλλα. Αλλά έχουμε μάθει να χτυπάμε λάθος γαϊδούρι. Είναι βασικός ο ρόλος της Αστυνομίας σε ότι προανέφερα. Βέβαια και ο Δήμος έχει ευθύνη για τα παραπάνω αλλά όχι την αποκλειστική . Βλέπεις η Κόρινθος έχει την Αστυνομική Διοίκηση στα πόδια της και έχει λίγο προσωπικό. Εμείς ως ΛΟΥΤΡΑΚΙ τι Αστυνομικό Προσωπικό έχουμε;;; Και φαντάσου να είμαστε στην Μαυρολίμνη, στον Σχίνο, Περαχώρα, Ισθμια.
    Ξεχασμένες περιοχές. Αστα φίλε μου 2:00.

  8. Αχρηστους ολο αχρηστους βγαζουμε να μας κυβερνησουν νομιζουμε οτι επιδη ειναι φιλος θα τα κανει ολα καλα
    μολις παρει την καρεκλα το διευθαρμενο συστημα θα τον αποροφηση και θα συνεχισει της ιδιες μα-λα-κιες των προηγουμενων θα ταχτοποιησει την γυναικα και τα παιδια του, των φιλων και των πρωην οποτε δεν μπορει να κανει καμμια αλλαγη τον κρατανε
    και εμεις θα αναρωτιομαστε γιατι????
    γιατι η θαλασσα βρωμαει ουτε σημαια μπλε γιατι η παραλια βρωμαει οι πεζοδρομοι?
    γιατι δεν δουλευουν οι επιχειρησεις το σπα ?γιατι τοσοι μικροπολητες δεν μπορει ο κοσμος να περπατησει γιατι δεν φευγουν τα λεωφορεια απο τον κεντρικο?γιατι ο προαστιακος σταματαει στην κορινθο? γιατι εχει ανεργεια το Λουτρακι γιατι χρωσταει το λουτρακι γιατι γιατι γιατι???παρακολουθηστε ενα δημοτικο συμβουλιο και θα καταλαβεται για τι κλουν εχουμε νυν και πρωην

  9. να φυγουν τα λεωφορεια και να πανε που?το σημειο ειναι κεντρικοτατο και εξυπηρετουντι και ηλικιωμενοι.να το αφησετε εκει που ειναι.

  10. αλήθεια… Η άποψη του 10:47.
    Και εμείς εδώ … Προσπαθούμε να τους θεοποιήσουμε. Εάν δεν είναι ο τάδε… Σκατά όλα. Εάν δεν είναι ο δικός μου… Όλα μαύρα και άραχνα.
    Μπράβο για την σκέψη σου.
    Η απορρόφηση από το σύστημα!!!!!
    Όλα τα λεφτά αυτή η πρόταση.
    Θέλουμε ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΥΣ.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  11. 1:28,και δεν πειράζει καθόλου που για να στρίψει ένα λεοφωρείο και να φύγει,διακόπτεται η κυκλοφορία και γίνεται τρίτος παγκόσμιος ;;;…έχει λογική το σκεπτικό σου,δεν μπορώ να πω…

  12. αληθεια δεν μπορουν οι ελληναραδες να πατησουν φρενο και να μην αραζουν εκει που στριβει.να το παρουν να το πανε στην αστυνομια και αντε να δω πως θα πανε οι ηλικιωμενοι και οι ανθρωποι που δεν μπορουν να περπατησουν πολυ εκει να πληρωνουμε και ταξι δηλαδη

  13. μάλλον από αυτούς που αγαπάνε το Λουτράκι 20 μέρες τον χρόνο θα είσαι…άσε το "πληρώνουμε" και στο θέμα των ηλικιωμένων με ψυλλιάζει…θα έπρεπε να ξέρεις,πόσες προτάσεις έχουν γίνει για το ΚΤΕΛ…επίσης,πάλι δεν σε νοιάζει ότι τα λεωφορεία δεν χωράνε καν να παρκάρουν…αλλά είπαμε,όλα θα γίνουν,μόνα τους,αρκεί να μην μας ενοχλήσει κανείς εμάς…

  14. προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες…. το ΚΤΕΛ δεν χωραει εκει που ειναι…. το ξερουμε ολοι, ακομα και αυτοι που βολευομαστε με την συγκεκριμενη τοποθεσια… το αεροδρομιο Ελ Βενιζελος θα επρεπε να ειναι στο συνταγμα, για να μπορουν να πανε οι ηλικιωμενοι? ε να που δεν ειναι λοιπον… τι κανουν οι ηλικιωμενοι (συμπαθεστατοι εννοειται)??? δεν πετανε?

  15. για πειτε μου αν καποιος εχει τρεις βαλιτσες πως θα παει στην νεα θεση στην αστυνομια η στην κρατικη πηγη?δεν κοιτατε να φτιαξετε κανα parking?αφηστε το εκει που ειναι και δεν ειμαι απο αυτους που αγπανε το λουτρακι 20 μερες.ειμαι λουτρακιωτης μονιμος κατοικος.

  16. Πώς θα πάνε;;; Να σου πω. Θα ανέβουν την ανηφόρα της Γκράβας….να ανέβουν στις βαλίτσες με τα ροδάκια… και μετά…μπρρρρρρρρρρ….. και φτάσαμε στην αστυνομία!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog