Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην Καθημερινή το Spa Λουτρακίου

- Advertisement -

Διαβάστε τι γράφει…

Η 23χρονη Βικτώρια, Ρωσίδα, με εμφάνιση που θα ζήλευαν πολλά τοπ μόντελ, πίνει μια φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα στο μπαρ. Ακριβώς δίπλα της, υποβασταζόμενη ηλικιωμένη κυρία, που μετακινείται με πι. Μέχρι πριν από λίγα λεπτά, αμφότερες απολάμβαναν τις ευεργετικές ιδιότητες του υδρομασάζ μέσα στην πισίνα του δημοτικού υδροθεραπευτηρίου στο Λουτράκι. Ούτε η μία αλλά ούτε και η άλλη αποτελούν εξαίρεση στον πληθυσμό των επισκεπτών, καθώς η ηλικιακή ομπρέλα είναι πραγματικά πολύ ανοιχτή εδώ: από 25 έως 95 χρόνων!
ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
Τη σύντομη οδύσσεια που προηγήθηκε για να βρω θέση πάρκινγκ, μόλις πέρασα το κατώφλι του δημοτικού υδροθεραπευτηρίου, ομολογώ πως την ξεχνάω. Οπως ξεχνάω αμέσως και το γεγονός ότι μπαίνω σε ένα χώρο «δημοτικό», καθώς ο συγκεκριμένος όρος δυστυχώς παραπέμπει σε καταστάσεις μίζερες. Αντίθετα, το περιβάλλον εδώ κλίνει μάλλον προς το «πολυτελές».
Κατευθύνομαι στην υποδοχή, προκειμένου να παραλάβω την καρτέλα όπου θα συμπληρώσω τα προσωπικά μου στοιχεία. Οδηγούμαι στο ιατρείο. Λήψη ιστορικού με ερωτήσεις ουσίας -ειλικρινά, καθόλου διεκπεραιωτικές- και ο ιατρικός έλεγχος ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση των σχετικών στοιχείων στην καρτέλα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική για όλες τις ιαματικές πηγές, όπως πληροφορούμαι.
Αποδυτήρια, ειδικό σκουφάκι και ντους για τη συνέχεια. Με τη διακριτική συνοδεία της κ. Πηγής Μπολέτη, συμβούλου ιαματικού τουρισμού του Δήμου Λουτρακίου, πλησιάζω στη μεγάλη πισίνα, που έχει βάθος 1,15 μ. «Το νερό είναι στους 31 βαθμούς, που είναι η φυσική θερμοκρασία (όταν αναβλύζει, είναι από 29,5 έως 31 βαθμούς), γι’ αυτό και είναι κατάλληλη για φλεβίτιδες ή καρδιοπάθειες. Ο καθένας μπορεί να κάνει εδώ μπάνιο», εξηγεί η κυρία Μπολέτη. Επιλέγω αυχένα και μέση, οπότε μου υποδεικνύουν το σημείο της πισίνας όπου πρέπει να πάω.
«Στέλιο, τις μπουρμπουλήθρες!» φωνάζει στον ναυαγοσώστη απέναντι από την πισίνα η σύμβουλος. Ετοιμοπόλεμος φυσικά, λόγω ιδιότητας, ο νεαρός έχει μπροστά του μια μεγάλη οθόνη, απ’ όπου «ενορχηστρώνει» τους εκτοξευτήρες. Ρυθμίζει, δηλαδή, σε ποιο σημείο θα ενεργοποιήσει το υδρομασάζ σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη.
Η αίσθηση μοναδική. Την ίδια αίσθηση μοιράζεται η κ. Γιώτα Καρβούνη, η οποία ανήκει στους προνομιούχους, καθώς διαθέτει διαμέρισμα στο Λουτράκι. «Ερχόμαστε τα Σαββατοκύριακα και δεν παραλείπω να μπαίνω στην πισίνα. Το χρονικό όριο για το μπάνιο είναι μισή ώρα και η ευεξία που σου εξασφαλίζει δεν περιγράφεται. Είναι και πιο προσιτό σε σχέση με τα ιδιωτικά…»

«Το Λουτράκι, μαζί με τη Λίμνη Βουλιαγμένης, προσφέρει το πιο οικονομικό μπάνιο με ιαματικό νερό στην Ελλάδα: 8 ευρώ», μας πληροφορεί η κυρία Μπολέτη. Η ίδια συνεχίζει την ενημέρωση αναφέροντας τα πλεονεκτήματα της εξωτερικής πισίνας, του πιο πρόσφατου αποκτήματος του υδροθεραπευτηρίου: «Με σταθερή θερμοκρασία νερού στους 30 βαθμούς, η συγκεκριμένη πισίνα, εκτός από το «μεγάλο μανιτάρι»-εκτοξευτήρα στη μέση, ειδικό για πλάτη και αυχένα, διαθέτει διαφορετικούς εκτοξευτήρες για πόδια, γάμπες, οπίσθια, ακόμη και πέλματα. Επιπλέον, λειτουργεί και σύστημα αντίθετης κολύμβησης».
Ακολουθώντας μια διαδρομή κάπως ανάποδη από τη συνηθισμένη, πηγαίνω στη σάουνα. Κανονικά, οι επισκέπτες ξεκινούν από εκεί. Υπό τους ήχους μουσικής lounge, μιλάω με τον κ. Παπαδόπουλο: «Κάθε Σάββατο ή Κυριακή, έρχομαι στο Λουτράκι για ένα πακέτο τριών δραστηριοτήτων: σάουνα, ατμόλουτρο και πισίνα. Ξεκίνησα πριν από 7 – 8 χρόνια στην Αιδηψό, μου άρεσε και από τότε αποφάσισα να έρχομαι εδώ, επειδή είναι πιο κοντά στην Αθήνα, μία ώρα μόνο. Ανέκαθεν βρισκόμουν σε καλή φυσική κατάσταση και προσπαθώ, παρά τα 58 μου χρόνια, να τη διατηρήσω. Θεωρώ πως τα καταφέρνω. Ξέρετε, δεν έχουμε περιθώρια να μη σεβόμαστε το σώμα μας», καταλήγει.
Κοντά μας «λιώνει» και η κ. Μυτιληναίου: «Εγώ το κάνω γιατί με χαλαρώνει, διώχνει το στρες. Αυτό που αισθάνεσαι την ίδια και την επόμενη μέρα, δεν περιγράφεται. Βγαίνοντας από τη σάουνα, μόλις κάνεις ντους, νιώθεις πως πέφτουν από πάνω σου σίδερα. Ασε που εδώ οι εγκαταστάσεις είναι καλύτερες και από αρκετά ιδιωτικά σπα».
Από ζέστη σε ζέστη: Σειρά έχει το ατμόλουτρο. Η θερμοκρασία είναι 45 βαθμοί και δεν βλέπεις ούτε τη μύτη σου! Αν και χαλαρωτική η ατμόσφαιρα, προτιμώ να βγω, πριν προλάβω να δω το δέρμα μου να γίνεται πραγματικά απαλό.
ΥΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ
Και μπαίνω «σφήνα» στο ήδη συμπληρωμένο πρόγραμμα για μασάζ. Ο κ. Ηλίας Λαμπρόπουλος, φυσικοθεραπευτής – μασέρ, ο οποίος τονίζει πως έχει προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ, όπως και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, αναλαμβάνει να με ενημερώσει: «Κατ’ αρχάς, να διευκρινίσουμε πως SPA (Sanitas Per Aqua) σημαίνει «υγεία μέσα από το νερό», και αυτό ακριβώς προσφέρουμε εδώ στο Λουτράκι. Σε ό,τι αφορά το μασάζ, προσφέρονται πολλά διαφορετικά είδη: σπορ μασάζ για αθλητές ή εντατικά αθλουμένους, μασάζ με αιθέρια έλαια, πλάτης – αυχένα, προσώπου και σώματος, προσώπου με βιταμίνη Ε, μασάζ κεφαλής (ιδανικό για πονοκεφάλους, ημικρανίες κ.λπ.). Υπάρχει επίσης το thai foot, που συνίσταται σε ταϊλανδέζικες τεχνικές χαλάρωσης για τα κάτω άκρα. Πραγματοποιείται σε συνδυασμό με ξυλάκια, λάδια και αιθέρια έλαια, ενώ η πίεση που ασκείται σε 63 νευραλγικά σημεία των πελμάτων, βοηθά στην άμεση χαλάρωση του υπόλοιπου σώματος. Τέλος, το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, το οποίο, αν ενταχθεί στο πλαίσιο ολοκληρωμένης θεραπείας με λασποθεραπεία, αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες του ραδονίου, συστατικού που καθιστά το νερό Λουτρακίου μοναδικό, εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα», επισημαίνει ο ίδιος.
Ο χρόνος είναι περιορισμένος για να «δοκιμάσω» όλες τις θεραπείες και περιορίζομαι πλέον στην ξενάγηση της κ. Πηγής Μπολέτη. Προορισμός μας το παλιό κτίριο των λουτρών, το οποίο συνδέεται με το καινούργιο. Μετά τον ισοπεδωτικό σεισμό του 1928, αρχές της δεκαετίας του ’30, χτίζεται το αρχικό κτίριο, το οποίο διέθετε τότε 30 μπανιέρες.
«Για 70 χρόνια, δεν είχε γίνει καμία κίνηση για τον ιαματικό τουρισμό. Ακουγες Λουτράκι και σκεφτόσουν «γέρος, φτωχός και άρρωστος». Μέχρι που αποφασίστηκε να γίνει η συγκεκριμένη επένδυση -μία από τις μεγαλύτερες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- και να ξεκολλήσουμε από την αρχική μας εικόνα. Στόχος μας, να προσφέρουμε το ιαματικό νερό σε ένα πολυτελές περιβάλλον και ανταγωνιστικές τιμές, προσεγγίζοντας και νεότερους σε ηλικία, ώστε να διασπείρουμε τον τουρισμό μας και τους 12 μήνες του χρόνου», αναφέρει η κυρία Μπολέτη.
Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: «Το υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου έκανε πάντα γύρω στις 60.000 λούσεις σε ετήσια βάση. Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση του παλιού κτιρίου και τη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων, μέσα στον τελευταίο χρόνο που λειτουργούμε, ανεβήκαμε στις 90.000 λούσεις και φιλοδοξούμε να ξεπεράσουμε τις 120.000».

Η σύντομη περιήγηση στο παλιό κτίριο, εξαιρετικής αρχιτεκτονικής του Μεσοπολέμου, συνεχίζεται. Περνάμε τον μεγάλο προθάλαμο, στη δεξιά πλευρά του οποίου βρίσκεται ο «ψύκτης» με το αναβλύζον νερό για την «ποσιθεραπεία». Μια σύντομη στάση. «Ο Θεός ήταν γενναιόδωρος, γιατί έδωσε στο Λουτράκι και το φυσικό μεταλλικό νερό, και το ιαματικό», θα πει η σύμβουλος. Παίρνω το πλαστικό ποτηράκι που μου προσφέρει, με το θαυματουργό -όπως μαθαίνω- για τις νεφρολιθιάσεις και χολολιθιάσεις νερό. Δυστυχώς, η γεύση του με τον ουρανίσκο μου δεν συμφωνούν, οπότε το αφήνω στην άκρη.
Ανεβαίνω τις μαρμάρινες σκάλες. Δέκα δωμάτια με ονομασίες δανεισμένες από τη «Θεογονία» του Ησιόδου και ισάριθμες μπανιέρες. Η χρήση μόνο κατόπιν ραντεβού. Οι «λουτρονόμοι», οι κοπέλες που κατατοπίζουν τους επισκέπτες, είναι όλες κάτοχοι της σχετικής πιστοποίησης που παρέχει το ΙΕΚ Λουτροθεραπείας και Σπα του ΕΟΤ, αφού ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους.
Δεν είναι όμως μόνο οι μπανιέρες – υδρομασάζ με το ιαματικό νερό. Οι διαφορετικοί χώροι κρύβουν κι άλλες εκπλήξεις: το ντους ψιλής βροχής, όπου, αφού ξαπλώνεις, δέχεσαι σε διαφορετικά σημεία του σώματος νερό με πίεση από εκτοξευτήρες τοποθετημένους ψηλά. Και τη λασποθεραπεία, όπου ο επισκέπτης ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι με στρώμα νερού και η επάλειψη με λάσπη γίνεται από τον θεραπευτή, αφού προηγηθεί η επιλογή της κατάλληλης λάσπης. «Για παράδειγμα, η λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα σε συνδυασμό με το ιαματικό νερό Λουτρακίου έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην ψωρίαση», σχολιάζει η σύμβουλος ιαματικού τουρισμού.
Στο χώρο του καταιονισμού, αρχικά φάνηκα επιφυλακτική. Μαθαίνω, ωστόσο, πως δεν χρειάζεται. Προβλήματα αυχένα ή κυτταρίτιδας βρίσκουν εδώ τον μάστορά τους. Η υπεραιμία που προκαλείται από την πίεση του νερού καθώς ακουμπάει στο σώμα, το προετοιμάζει για το μασάζ που ακολουθεί και το υποστηρίζει αποτελεσματικά.
Η λίστα με τις θεραπείες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες δεν τελειώνει εδώ. Οπως δεν παύει, καθώς φαίνεται, να αυξάνεται και ο ιαματικός τουρισμός. Οσο για τους λόγους που ωθούν τον κόσμο να επισκέπτεται το Λουτράκι, σταχυολογώντας τους πιο αντιπροσωπευτικούς από τις σχετικές στατιστικές έρευνες, διαβάζω: «Αισθάνομαι βελτίωση», «Ετσι περνάω καλά το χειμώνα» ή «Ερχομαι επειδή ερχόταν και η μαμά μου, που έζησε μέχρι τα 94»!


ΠΩΣ ΠΑΜΕ
Το Λουτράκι απέχει από την Αθήνα 84 χλμ. και το επισκεπτόμαστε είτε με το αυτοκίνητό μας είτε με ΚΤΕΛ από τον Κηφισό (Τ/ 210-51.50.242).
Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου
Γ. Λέκκα 24, Λουτράκι, Τ/27440-22.215

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Πισίνα υδροθεραπείας: 8 ευρώ/30΄
Μπανιέρα υδροθεραπείας: 8 ευρώ/20΄
Μπανιέρα υδροθεραπείας με πολλαπλούς εκτοξευτήρες: 11 ευρώ/20΄
Σάουνα: 10 ευρώ/3 δεκάλεπτα
Ατμόλουτρο: 10 ευρώ/3 δεκάλεπτα
Πισίνα υδροθεραπείας – σάουνα – ατμόλουτρο: 14 ευρώ/70΄
Ντους ψιλής βροχής: 9 ευρώ/10΄
Καταιονισμός από απόσταση: 10 ευρώ/10΄
Κλασική λασποθεραπεία: 25 ευρώ/20΄
Χαλαρωτικό μασάζ: 28 ευρώ/30΄
Μασάζ με αιθέρια έλαια: 30 ευρώ/30΄
Μασάζ πλάτης: 25 ευρώ/20΄
Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας: 28 ευρώ/20΄
Μασάζ προσώπου με βιταμίνη Ε: 30 ευρώ/20΄
Μασάζ προσώπου και σώματος: 45 ευρώ/45΄
Επιπλέον παρέχονται:
Πακέτα υδροθεραπείας σε διήμερα, τριήμερα, εξαήμερα ή δεκαήμερα προγράμματα.
Θεραπείες ευεξίας και αδυνατίσματος, θαλασσοθεραπείες.
Θεραπείες σώματος (με λάδι ελιάς, με μέλι και γάλα, απολέπιση και αρωματοθεραπεία).
Προτάσεις περιποίησης με ελληνικά βότανα και ιαματικό νερό.
Θεραπείες λάμψης.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί το διαφημίζουν;;; Οχι ρε πούστη μου. Εαν παει καλά και δουλέψει πως θα γίνει ο προεκλογικός αγώνας.
    Αντε ρε μίζεροι…ξεκινήστε τον πόλεμο σας.
    Απλά το αυτονόητο έγινε είτε τυχαία είτε με προσωπικές επαφές καποιων.
    Παρουσιαστηκε ενα έργο οπως είναι.
    Μακάρι το άρθο να γίνει αιτία για να δουλέψει περισσότερο το SPA.

  2. Δεν το ήξερα ότι επί Λογοθέτη δουλεύει ακόμα εκεί
    η ΜΟΡΦΗ του θερμαλισμού η "καθηγήτρια" Κα ΠΗΓΗ ΜΠΟΛΕΤΗ !!!
    Τι μου λέτε!!

  3. Μέσα σε ένα άρθρο που αφορά το SPA της πόλης μας υπάρχουν 2 λεπτομέρειες που αναδυκνύουν δύο από τα σημαντικότερα προβλήματά της:
    1. Στην αρχή λέει "τη σύντομη οδύσσεια που προηγήθηκε για να βρώ μια θέση πάρκινγκ"…
    και
    2. "Το Λουτράκι το επισκεπτόμαστε είτε με αυτοκίνητο, είτε με τα ΚΤΕΛ από τον Κηφισό"…

    Για το πρώτο θέμα έχουν γραφτεί πολλά και από μένα και από πάρα πολλούς άλλους φίλους του blog.

    Για το δεύτερο;;; Δηλαδή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ;;; Έχω δει πολύ λιγότερα σχόλια. Δεν γνωρίζω ποιός φταίει που δεν έγινε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΗΛ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ! Θέτω το θέμα για προβληματισμό.
    (Συγχαρητήρια στον κ. Καραπατά-τον οποίο δε γνωρίζω προσωπικά-γιατί απ'ότι φαίνεται είναι ο μόνος που έχει αγωνιστεί και ασχοληθεί σοβαρά για το θέμα…)

    John

  4. Αληθεια στην θεση της κας Μπολετη, ποιον εχει εδω και 8 μηνες η νεα δημοτικη αρχη για την προωθηση του ΣΠΑ?
    τον ΚΑΝΕΝΑ!!! ουτε ταμπελα δεν εχουν κατορθωσει να βαλουν, ουτε ενα διαφημιστικο φυλλαδιο, ουτε μια ιστοσελιδα στο διαδικτυο οπως κανει πλεον και η πιο μικρη επιχειρηση της πολης… Τραγικος ο Λογοθετης και η παρεα του!

  5. Δε γνωρίζεις φίλε μου ότι την "καθηγήτρια" κα Πηγή Μπολέτη αντικατέστησε η "διδάκτωρ" κα Κατερίνα Πέτρου συζυγος Παύλου Παύλου!!!

  6. τα εχεις μπερδεψει φιλε 10.48 ή απλα μπορει να μην τα ξερεις καλα. η Πετρου ανελαβε ως αναπληρωτρια του Πετριτση, του αδερφου του επομενου δημαρχου!η Μπολετη εκανε αλλες δουλειες στο ΣΠΑ,εκανε προωθηση!

  7. Ανυπαρκτη και τραγική η διοικηση Λογοθέτη.Ξέρετε οτι ο κ.Λογοθέτης δεν έχει επισκεφτεί το Σπά να δεί πως λειτουργεί;Δεν έχει ιδέα απο πού αντλείται το ιαματικό νερό ,τι επεξεργασία γίνεται πως λειτουργεί τίποτα απολύτως.Αυτό είναι το εδιαφέρον του.Ουτε μια ταμπέλα δεν είναι άξιος να βάλει ,εκτός αν θέλει σκόπιμα να τα απαξιώσει,γιατι μπορεί να έχει άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού του…

  8. Καθε φορα που διαβαζω σχολια σε αυτο το blog καταλαβαινω γιατι το Λουτρακι ειναι τοσα χρονια πισω.Ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου με οποιο κοστος.Ο ενας θυμηθηκε την Μπολετη επειδη του φταιει ο Γκιωνης,του αλλου του φταιει η Πετρου επειδη δεν του αρεσει ο Παύλου,ο αλλος βρηκε ευκαιρια να βγαλει τον Πετριτση δημαρχο(;) και ο τελευταιος ξερει οτι ο Λογοθετης δεν εχει παει καν στο spa λες και τον έχει όλο το 24ωρο σε παρακολούθηση.

    Και ολα αυτα για ενα δημοσιευμα στην Καθημερινη που θα επρεπε να μας κανει ολους να χαιρομαστε
    Οτι να ναι.Και η πολη μαραζωνει.
    Δυστυχως αυτοι είμαστε.Μιζεροι οσο δεν παει

    Ένας τριαντάρης

  9. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΕ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ΜΑΣΕΡ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣΣΑΖ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ?ΔΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η Κ ΜΠΟΛΕΤΗ Η ΒΑΣΟΥΛΑ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ,Η ΣΟΦΙΑ Η ΝΑΥΑΓΩΣΩΣΤΡΙΑ Η ΞΑΝΘΙΑ,Ο ΣΤΕΛΑΚΟΣ Ο ΝΑΥΑΓΩΣΩΣΤΗΣ,?ΦΕΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ!!….ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!!ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ!!

  10. ΡΕΣΕΙΣ Η ΚΑ ΜΠΟΛΕΤΗ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ SPA ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΨΑΧΤΕΙ Η ΚΑ ΠΑΥΛΟΥ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ?ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ !Η ΚΑ ΜΠΟΛΕΤΗ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΗΛΙΑΣ Ο ΜΑΣΣΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ SPA ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ MANAGER ΣΕ SPA ,EPEIDH ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ TEAM ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ SPA?GIATI TOYS ΔΙΩΞΑΤΕ?…

  11. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ο Υ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ,,,,,

  12. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΑΚΙ ΡΕΕΕ…..ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΤΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΚ ΝΑΙ ,ΑΠΛΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΥ ΤΟ ΣΙΚΟΣΕ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ 9 ΜΕ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΗ!ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…..

  13. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΦΕΥΓΑΜΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΚΕΙ… ΤΙ ΝΑ ΠΟΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ… ΤΗΝ ΒΑΣΩ.. ΚΑΙ ΟΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog