Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απεβίωσε ο Αναστάσιος Πεπονής

- Advertisement -

Aπεβίωσε σε ηλικία 87 ετών, από παθολογικά αίτια, που σχετίζονται με χρόνια καρδιολογικά προβλήματα, ο Αναστάσιος Πεπονής. Υπήρξε κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη συμμετοχή στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Οπως ανακοινώθηκε, με πρωτοβουλία του Υπουργού Εσωτερικών, Χάρη Καστανίδη, η κηδεία του Αναστάσιου Πεπονή θα γίνει δημοσία δαπάνη από το Α Νεκροταφείο Αθηνών, με τιμές υπουργού εν ενεργεία.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΥΟΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΣΤΑνιδη για δημοσια δαπανη. γιατι δεν εχει λεφτα η οικογενεια του? ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΔΑ.

  2. Κατά τη γνώμη μου, ένας από τους ελάχιστους έντιμους…
    Με το Νόμο που έκανε Βοήθησε χιλιάδες νέους που δεν είχαν "μπάρμπα στην Κορώνη" να προσληφθούν αξιοκρατικά. Πολεμήθηκε από τους υπόλυπους πολιτικούς όσο λίγοι(ακόμα και από ΠΑΣΟΚους!), γιατί μέσω του Νόμου και του ΑΣΕΠ τους κόπηκαν πολλά ρουσφέτια.
    Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τον από πάνω φίλο. Όσο σπουδαίος και να ήταν κάποιος, αυτό το "δημοσία δαπάνη" είναι πρόκληση στις μέρες μας. Κανείς τους δεν ήταν άφραγκος…

    John

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog