Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι 12 από τους ανθρώπους που λεηλατούν το Λονδίνο – Κλέφτες και πλιατσικολόγοι οργιάζουν – Βγάζουν ακόμη και βέρες από τα χέρια περαστικών

- Advertisement -

– Ένας 26χρονος το πρώτο θύμα των πρωτοφανών επεισοδίων στο Λονδίνο
– Σε κρίσιμη κατάσταση και ένας 60χρονος άνδρας
– Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 12 ατόμων που «πιάστηκαν» να κάνουν πλιάτσικο
– 563 οι συλλήψεις που έχουν γίνει από το Σάββατο
– «Θα χρησιμοποιήσουμε πλαστικές σφαίρες αν χρειαστεί» λέει η αστυνομία
– Εκστρατεία μέσω twitter από τους Βρετανούς να προστατευτούν περιουσίες
 

Όσα ζουν τις τελευταίες τρεις μέρες οι κάτοικοι του Λονδίνου ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και κάθε φαντασία. Επεισόδια μεγάλης έκτασης έχει ξαναζήσει η βρετανική πρωτεύουσα, τη δεκαετία του ’80 επί πρωθυπουργίας Μάργκαρετ Θάτσερ. Τώρα, αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι το πλιάτσικο και οι λεηλασίες σε οτιδήποτε.







Η κυβέρνηση βγάζει στους δρόμους 16.000 αστυνομικούς με την εντολή να χρησιμοποιήσουν ακόμη και πλαστικές σφαίρες αν χρειαστεί. Ταυτόχρονα, η Μητροπολιτική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες 12 ατόμων που «συνελήφθησαν» από κάμερες ασφαλείας ή τον φωτογραφικό φακό να κλέβουν μαγαζιά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Υπάρχουν όμως πολλοί περισσότεροι που «πιάστηκαν» από το φωτογραφικό φακό διεθνών πρακτορείων να λεηλατούν, να σπάνε, να κλέβουν.

Στόχος δεν είναι μόνο τα μαγαζιά, είναι κυρίως οι ίδιοι οι άνθρωποι. Περαστικοί που αναγκάζονται στη μέση του δρόμου να γδυθούν για να δώσουν τα ρούχα τους. Τραυματισμένοι που δέχονται βοήθεια από αγνώστους, οι οποίοι όμως τους κλέβουν εν ψυχρώ. (Διαβάστε τη σχετική είδηση) Άνθρωποι που βγήκαν να φάνε σε ακριβά εστιατόρια και είδαν ομάδες να μπαίνουν μέσα και να τους παίρνουν ακόμη και τις βέρες!

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο με δυο αστέρια Michelin στο Νότινγκ Χιλ. Οι θαμώνες του μαγαζιού, στο οποίο συχνάζουν και πολλοί διάσημοι, έμειναν άφωνοι όταν 100 κουκουλοφόροι νεαροί εισέβαλαν και τους έκλεψαν ρολόγια, πορτοφόλια, άρπαζαν ακόμη και τις βέρες από τα δάχτυλα των κυρίων που βρίσκονταν εκεί.

Στόχος επίθεσης έγινε και το εστιατόριο του γνωστού μάγειρα, Jamie Oliver, στο Μπέρμιγχαμ.

Όλα αυτά ενώ ο φόβος πως η είδηση του θανάτου ενός 26χρονου, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι το βράδυ της Δευτέρας κατά της ταραχές στο Κρόιντον, θα φέρει νέα… ανάφλεξη. Την ίδια ώρα, ένας 60χρονος άνδρας που ήρθε αντιμέτωπος με πλιαστικολόγους, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Οι ένοχοι θα βρουν την τιμωρία που τους αξίζει» είπε ο Ντέιβιντ Κάμερον, εν μέσω σφοδρής κριτικής για τον τρόπο αντίδρασης της κυβέρνησης και για την καθυστερημένη επιστροφή του από τις καλοκαιρινές του διακοπές. «Αν δε μπορούν να αντέξουν την ποινή, ας μην κάνουν την πράξη» είπε ο δήμαρχος του Λονδίνου, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνουν τα δικαστήρια ανοιχτά επί 24ωρου βάσης για να εκδικάζουν υποθέσεις σχετικές με τα επεισόδια!

newsit.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι παραπανω εκαναν δηλαδη οι αγγλοι?τα ιδια παντου.το διεθνες σχεδιο εξοντωσης των λαων εχει αρχισει.τι να κανουν δηλαδοι αυτοι οι ανεργοι που γουργουριζει το στομαχι τους δεν τους δινουν δουλεια και βλεπουν τον αλλο να πηγαινει στα ακριβα εστιατορια.δεν σκεφτηκαν οι δημιουργοι της κρισης οτι δεν μπορουν να ζησουν σε αλλο πλανητη δυστυχως για αυτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog