Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνεργός σε ληστεία ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λευκάδας

- Advertisement -

Θράσος είχε αστυνομικός στην Λευκάδα που όχι μόνο εξόφλησε το δωμάτιο, όπου διέμεναν δράστες ληστείας χρηματαποστολής, αλλά ζήτησε και να σβηστούν από τις κάμερες ασφάλειας του ξενοδοχείου οι κινήσεις τους. Επίσης παρέλαβε για λογαριασμό τους και ένα ρολόι που είχαν ξεχάσει κατά τη διαμονή τους…

Ο λόγος για τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Λευκάδας που τέθηκε σε διαθεσιμότητα γιατί φέρεται συνεργός σε ληστεία χρηματαποστολής, με λεία 66.000 ευρώ που διαπράχθηκε πριν από πέντε ημέρες στο Νυδρί. Σύμφωνα με την αστυνομία στη ληστεία συμμετείχαν συνολικά τέσσερα άτομα που άρπαξαν το ποσό από άνδρες εταιρείας security την ώρα που ετοιμάζονταν να το τοποθετήσουν σε ΑΤΜ.
Ο ίδιος φέρεται να έχει ισχυρισθεί στους αστυνομικούς ότι είχε πάει για άλλους υπηρεσιακούς λόγους στο ξενοδοχείο και δεν έχει καμιά σχέση με τους ληστές της χρηματαποστολής.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για συνέργεια σε ληστεία.
Σε βάρος του σχηματίζεται για συνέργεια στη ληστεία δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Λευκάδας.
*tsantiri

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog