Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ποια σέξι τραγουδίστρια έκαψε καρδιές στη Ρόδο;

- Advertisement -

Το χειμώνα γυμνάζεται εντατικά και το καλοκαίρι κολυμπάει
συνέχεια! Έτσι διατηρεί το απίστευτο κορμί που θα δείτε στις φωτογραφίες του “ΟΚ” η σέξι τραγουδίστρια, η οποία “ξεσήκωσε” το νησί των ιπποτών με τις εμφανίσεις της…

Με αφορμή τις έξι προγραμματισμένες live εμφανίσεις της με το Βαλάντη στο κλαμπ Dome στο Νησί των Ιπποτών -από την Πέμπτη 4 Αυγούστου- η 30χρονη τραγουδίστρια μοιράζει πλέον το χρόνο της, από την προηγούμενη εβδομάδα, ανάμεσα σε Αθήνα και Ρόδο. Το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Αυγούστου, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! την εντόπισε σε άψογη φόρμα στην παραλία της Ιαλυσού.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω ιδιαίτερα τη διατροφή μου. Έχω καλό μεταβολισμό, αλλά αποφεύγω τα αναψυκτικά», παραδέχεται στο ΟΚ η Χριστίνα Κολέτσα, που έχει ύψος 1,67 και βάρος 51 κιλά. «Το χειμώνα κάθε δύο μήνες γυμνάζομαι εντατικά με ασκήσεις pilates και το καλοκαίρι φροντίζω να κολυμπάω συχνά».

Η Χριστίνα Κολέτσα από τον Μάιο έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρία Heaven και αυτόν τον καιρό συζητάει τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις της.

*24ωρο
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog