Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!

- Advertisement -

Νωρίς σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι του δήμου ,

και μετά από παρά πολλές συστάσεις του LOYTRAKIblog μέσα από τα άρθρα του, αποφάσισαν να τοποθετήσουν κολωνάκια κατά μήκος στο κέντρο του δρόμου . Παρόλα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πριν καλά καλά προλάβουν να τα τοποθετήσουν, κάποιος ανεγκέφαλος πάρκαρε το αμάξι του χωρίς να υπολογίσει  τίποτα , όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Αυτό που ακολούθησε μετά δεν περιγράφετε. Αμάξια να πηγαίνουν αντίθετα του δρόμου, νταλίκες να μην χωράνε να περάσουν , αλλά αμάξια να πατάνε τα κολωνάκια.

Βέβαια, η αστυνομία όταν έφτασε το μονό που έκανε ήταν απλά να πάρει τις πινακίδες του συγκεκριμένου αμαξιού. Βέβαια τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν τόσο στις γραμμές ,που είπαμε θέλεις 4Χ4 για να περάσεις, και γενικά στην ολοκλήρωση του έργου . Ακόμα , σε μια σύντομη συζήτηση που είχα με τους εκεί κατοίκους των συγκεκριμένων σπιτιών που είναι κυρίως εξοχικές κατοικίες , οι απόψεις είναι διφορούμενες. Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα συγκεκριμένα κολωνάκια δεν εξυπηρετούν τίποτα αφού ο δρόμος δεν έχει χώρο ούτε για να σταθμεύσει ένα αμάξι και επιπλέον  ότι ο δρόμος τώρα γίνεται ταχείας κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να φοβούνται για τα παιδιά τους!!! Αφού δεν έχει ούτε  πεζοδρόμια. Άλλοι βεβαία υποστηρίζουν το αντίθετο  ότι έπρεπε να μπουν τα κολωνάκια για να μην παρκάρουν αριστερά και δεξιά!!! Τα σχόλια δικά σας!!!
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και στην Ελ. Βενιζέλου κολωνάκια. Εδώ και τώρα. Και σήμανση στην PEPSI να διώχνει τα αυτοκίνητα προς Περαχώρα από τον περιφερειακό. Και να μπει και καμμιά λάμπα στον περιφερειακό γιατί μας φάγανε τα σκοτάδια. Και το αντίθετο από την μεριά της Περαχώρας.
    Και πεζοδρόμηση της Βενιζέλου. Τ΄ ακούτε εκεί στο Δημαρχείο?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog