Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καθημερινό φαινόμενο οι ληστείες στην Κορινθία

- Advertisement -

Σε δραματική θέση έχουν περιέλει εξαγωγείς στην περιοχή της Βόχας, αφού οι επιχειρήσεις τους έχουν γίνει στόχος διαρρήξεων το τελευταίο διάστημα…

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Βάκη Μπεχράκη, εξαγωγέα, το εργοστάσιο του οποίου βρίσκεται στην περιοχή των Ταρσινών Κορινθίας. Όπως αναφέρει ο επιχειρηματίας και μέλος της προσωρινής διοίκησης του Συνδέσμου Εξαγωγέων Πελοποννήσου, οι διαρρήκτες έβαλαν στο στόχο τους το εργοστάσιό του δύο φορές το τελευταίο διήμερο.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης μπήκαν στο εργοστάσιο και έκλεψαν ότι βρήκαν εύκαιρο, όπως κλιματιστικά και υπολογιστές, ενώ επανήλθαν σήμερα τα ξημερώματα, ξηλώνοντας τον χαλκό από τα ψυγεία της επιχείρησης. Ο κ. Μπεχράκης έκανε μήνυση κατά αγνώστου στην αστυνομία, η οποία εκτιμά πως πρόκειται για τσιγγάνους που έχουν βάλει στόχο τον χαλκό.
Δεν είναι όμως μόνο το εργοστάσιο αυτό που έχει πέσει στα χέρια των διαρρηκτών, καθώς ανάλογες καταγγελίες έχουν γίνει τόσο απο τον συνεταιρισμό της περιοχής, όσο και απο άλλους επιχειρηματίες, όπως ο Ν. Μητσόπουλος.
Το θέμα των κλοπών όπου υπάρχει χαλκός έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται σε πιθανούς αγοραστές αυτών των κλεμένων μετάλλων. Αναμένεται μάλιστα α προκαλέσει την παρέμβαση και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, στον οποίο έχει επίσης προσφύγει ο κ. Μπεχράκης.
Για τους εξαγωγείς είναι ότι χειρότερο μπορεί να τους συμβεί, καθώς βρίσκονται σε μια εποχή που ήδη οι επιχειρήσεις λειτουργούν, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται οι εξαγωγές σουλτανίνας στην περιοχή.

peloponnisiaki.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog