Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χάρη στο facebook τον πρόλαβαν πριν πηδήξει απ’ το μπαλκόνι

- Advertisement -

Αυτή τη φορά η άμεση δράση ήταν κάτι παραπάνω από … άμεση. Το κατεπείγον σήμα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σήμανε πραγματικό συναγερμό…
 

και οι αστυνομικοί έσωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μια ανθρώπινη ζωή. Ο 21χρονος είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του κλαίγοντας και ήταν έτοιμος να πηδήξει στο κενό.
Ένας 21χρονος νεαρός, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενημέρωνε χθες το βράδυ τους φίλους του στο facebook ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει.
Ένας από αυτούς κάλεσε αμέσως την αστυνομία, αφού ο νεαρός φαινόταν αποφασισμένος να κάνει τα λόγια του πράξη.
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινητοποιήθηκε άμεσα, εντόπισε το νεαρό και απέτρεψε μία ακόμη αυτοκτονία, την τεσσαρακοστή πρώτη από τις αρχές του Ιουλίου.
Τον τελευταίο μήνα ο 21χρονος είχε προβλήματα με τη φίλη του, είχαν χωρίσει δυο φορές. Τις τελευταίες ημέρες το νεαρό ζευγάρι τα είχε “βρει” και πάλι. Κανόνιζαν μάλιστα να περάσουν μαζί τη βραδιά με την πανσέληνο. Η φίλη του του ζήτησε και πάλι να χωρίσουν, όμως και έτσι ο 21χρονος σπουδαστής πήρε απόφαση να δώσει τέρμα στη ζωή του.
Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ευτυχώς βρήκαν έγκαιρα τα ίχνη του και στη συνέχεια μαζί με άνδρες της άμεσης δράσης πήγαν στο σπίτι του και πρόλαβαν τα χειρότερα.
Ήδη ειδοποιήθηκαν οι γονείς του να επιστρέψουν από τις διακοπές τους, ενώ ο νεαρός παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι κάθε φορά που πλησιάζει πανσέληνος το εξειδικευμένο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. έχει… διπλοβάρδια, στην προηγούμενη μάλιστα τον Ιούλιο υπήρξαν 8 ανάλογες περιπτώσεις!

newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog