Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θύμα κλοπής ο Γιώργος Λιάγκας

- Advertisement -

Θύμα κλοπής στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης έπεσε ο Γιώργος Λιάγκας, όταν πριν από λίγες ημέρες είχε πάει για να απολαύσει μερικές βουτιές στη θάλασσα…

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν μόνος του και όταν αποφάσισε να βουτήξει, άφησε στην ξαπλώστρα του, εκτός από την πετσέτα και το τελευταίας τεχνολογίας κινητό του, όπου, εκτός από τα τηλέφωνα φίλων και συνεργατών του, είχε αποθηκευμένες και φωτογραφίες της Φαίης και του νεογέννητου γιού του.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι κάποιος είχε βάλει στο μάτι το κινητό του και θα αδιαφορούσε για όλα τα άλλα πράγματα που είχε αφήσει δίπλα του, όπως το πορτοφόλι του – με χρήματα- και προσωπικά του έγγραφα.

Βγαίνοντας ωστόσο από τη θάλασσα τον περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη να ανακαλύψει ότι το γκατζετάκι του, αλλά και πολύτιμο εργαλείο για τη δουλειά του, είχε κάνει …φτερά.

Αμέσως ο παρουσιαστής ειδοποίησε τους υπεύθυνους ασφαλείας του ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια δήλωσε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης.

star.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. για ποιο λογο παιρνει καποιος κινητο στην παραλια.εκτος του οτι απο την υγρασια την αμμο και τον ηλιο μπορει να χαλασει δεν μπορεις να ηρενησεις.αφηστε τα κινητα σπιτι οταν πατε για μπανιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog