Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Η Ελλάδα θα βγει σε μία τριετία από την κρίση»

- Advertisement -

Η ομαλή και γρήγορη εξέλιξη των έργων στην Ελλάδα τα οποία χρηματοδοτούνται από κοινοτικά κονδύλια, καθώς αυτά θα δώσουν νέα ώθηση στην Οικονομία της χώρας, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Επιτροπής Ελέγχου Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ,υπογράμμισε ο ελληνικής καταγωγής γερμανός ευρωβουλευτής του Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Ο κ. Χατζημαρκάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα, συνοδευόμενος από τον ευρωβουλευτή του Λαϊκού Κόμματος του Λουξεμβούργου κ. Frank Engel.

Ο γερμανός φιλελεύθερος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα, θα βγει από τη σημερινή αβεβαιότητα και την κρίση σε μία τριετία, ενώ υπογράμμισε πως βασική προϋπόθεση για την ανάκαμψη είναι στο διάστημα αυτό να υπάρξουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να προχωρήσουν τα αναπτυξιακά έργα μέσω του ΕΣΠΑ.

Οι δύο ευρωβουλευτές είχαν συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και Δημάρχους, διαφόρων περιοχών. Χθες , συναντήθηκε με τον ελληνικής καταγωγής Αντιπρόεδρο της Αλβανικής Βουλής κ. Βαγγέλη Τάβο στα Γιάννενα ενώ τις προσεχείς ημέρες θα μεταβεί στα Τίρανα και την περιοχή της Οχρίδας.

Η επίσκεψη των δύο ευρωβουλευτών στη Βόρεια Ελλάδα, ολοκληρώνεται αύριο. Οι κύριοι Χατζημαρκάκης και Engel θα παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Παναγία Σουμελά σήμερα και αύριο, ως μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog