Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα ελπίδας από Σαμαρά!

- Advertisement -

Μήνυμα ελπίδας ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, με δηλώσεις του από…

την ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά, στην Ημαθία.

«Η πατρίδα δοκιμάζεται σκληρά, αλλά θα τα βγάλει πέρα υπό τη σκέπη και τη δύναμη της Παναγιάς», είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και σημείωσε πως στους Έλληνες δεν ταιριάζει η μεμψιμοιρία και η μοιρολατρία.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Σαμαρά έχει ως εξής:
«Σύμβολο άσβεστο πατρίδων αλησμόνητων η Παναγία Σουμελά. Η Παναγιά με τη χάρη της εμπνέει και λυτρώνει. Εδώ, με αυτή την ευκαιρία, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας σε όλους τους Έλληνες. Η πατρίδα πράγματι δοκιμάζεται και δοκιμάζεται σκληρά, αλλά θα τα βγάλει πέρα υπό τη σκέπη και τη δύναμη της Παναγιάς. Άλλωστε, σε εμάς τους Έλληνες δεν αρμόζει η μεμψιμοιρία, ούτε η μοιρολατρία. Σε εμάς ταιριάζει ο αγώνας. Και στην Ευρώπη, άλλωστε, δεν ταιριάζει η μισαλλοδοξία. Ταιριάζει η αλληλεγγύη και η ενότητα. Θα τα καταφέρουμε με τη δύναμη της Παναγιάς. Και θα μείνουμε όρθιοι, όπως αρμόζει στους Έλληνες. Καλή Παναγιά. Χρόνια πολλά σε όλους».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μα καλά, λίγη τσίπα πια δεν υπάρχει σ΄αυτόν τον τόπο; Ο Σαμαράς που έχει ψηφίσει τουλάχιστον το 70% των ξεπουλημένων νομοσχεδίων του ΠΑΣΟΚ, είναι αυτός που έκανε σφοδρή κριτική στον Γιωργάκη, γιατί δέχτηκε φέτος το ξεπούλημα της περιουσίας του δημοσίου (τα 50 δις), ενώ αυτός το πρότεινε από πέρσι.
    Θεομπαίχτες τρομάρα σας, δεν τόχετε σε τίποτα να μπλέκετε ακόμα και την Παναγία, στα άνομα παιγνίδια σας.

    ο αχρέωτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog