Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σχεδίαζαν να μετατρέψουν τον Χίτλερ σε…γυναίκα !

- Advertisement -

 
Απίστευτο και όμως αληθινό! Οι συμμαχικές δυνάμεις είχαν καταστρώσει ένα εξωφρενικό σχέδιο για να βγάλουν από την μέση τον Χίτλερ, τοποθετώντας γυναικείες ορμόνες στο φαγητό του, ώστε να γίνει πιο θηλυπρεπής και λιγότερο επιθετικός!
Ειδικότερα, Βρετανοί πράκτορες, σκόπευαν να τοποθετήσουν κρυφά στο φαγητό του οιστρογόνα ώστε να γίνει λιγότερο επιθετικός και περισσότερο πειθήνιος όπως ήταν η νεότερη αδερφή του Paula, η οποία εργαζόταν ως γραμματέας.
Οι Βρετανοί πράκτορες μάλιστα βρίσκονταν κοντά στον Χίτλερ και είχαν πρόσβαση στο φαγητό του για να κάνουν κάτι τέτοιο“, τονίζει ο καθηγητής Brian Ford, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το εν λόγω σχέδιο.
Όπως εξηγεί ο ίδιος τα οιστρογόνα που είχαν επιλεχθεί δεν είχαν κάποια γεύση και θα δρούσαν αργά χωρίς παρενέργειες, κάτι που σημαίνει πως οι δοκιμαστές τροφίμων που είχε εν θα το καταλάβαιναν.
Το σχέδιο με τα οιστρογόνα εξιστορεί στο νέο του βιβλίο ο Ford, υπό τον τίτλο “Secret Weapons: Technology, Science And The Race To Win World War II”.
πηγή : contra.gr
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρε κοροιδα φασιστάκια … Τρελες ειδησεις πατε και ωρισκεται , να δω τι θα γινει οταν γινουν επωνυμα τα μπλογκς τσακαλακια, θα το φυσατε και δεν θα κρυωνει ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog