Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Για να μην ξεχνιόμαστε!! – Του αχρέωτου.

- Advertisement -

Αυτοί δουλεύουν νυχθημερόν, προγραμματίζοντας και εφαρμόζοντας ήδη, την προπαγάνδα του πλήρους αποπροσανατολισμού των Ελλήνων, από την πιο επαχθή πραγματικότητα, που με “αγώνες” κατάφεραν και έστησαν, για λογαριασμό των ξένων αφεντάδων τους, στην πατρίδα μας…

Εμείς υπομονετικά και στοικά υποφέραμε μέχρι τώρα, το ξεζούμημα της τσέπης μας, την εξαφάνιση των ελπίδων μας, έχοντας προδιαγεγραμμένο έλλειμα ενημέρωσης, των πραγματικών γεγονότων.
Αυτοί που δημιούργησαν ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, (όλο το πολιτικό κοινοβουλευτικό σύστημα) επί σειρά ετών, εμφανίζονται διατεθιμένοι και με “έτοιμες” λύσεις, για να μας ΣΩΣΟΥΝ, τρομάρα τους.
Νυσάφι πια. Θα τον βρούμε τον δρόμο μας, έξω και πέρα από κατεστημένες πολιτικές.
Κόσμος μορφωμένος υπάρχει και έξω από τα τζάκια της σημερινής πολιτικής. Δεν χρειάζεται εξάλλου  να έχεις σπουδάσει οικονομικά, ώστε να καταλαβαίνεις ότι, όταν σου μειώνουν την καταναλωτική σου δυνατότητα δεν μπορείς να στοχεύεις, ως κράτος, στην αύξηση των εσόδων σου.
Το δίκιο είναι με το μέρος μας και αυτό το ξέρουν πολύ καλά. Αυτό είναι δε, που φοβούνται περισσότερο, μη τυχόν και ομαδοποιήσουμε την βραδυφλεγή (προς το παρόν) έκρηξή μας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog