Την Παρασκευή το βράδυ οικογένεια στην περιοχή Φιλοθέη Κορίνθου παρήγγειλε ένα ψητό κοτόπουλο σε γνωστό ψητοπωλείο της Κορίνθου…

Το κοτόπουλο σε λίγη ώρα έφτασε στο σπίτι της συγκεκριμένης οικογένειας ζεστό και με την λαχταριστή σάλτσα του και πρώτα τα παιδιά της οικογένειας άρχισαν να τρώνε το αγαπημένο τους κομμάτι από το κοτόπουλο δηλαδή το μπούτι.

Κάποια στιγμή ο πατέρας και η μητέρα ανοίγοντας όλο το ψητό κοτόπουλο διαπίστωσαν έντρομοι ότι μέσα από το κρέας του έβγαιναν συνεχώς ζωντανά μεγάλα λευκά σκουλήκια!

Αμέσως σταμάτησαν τα παιδιά τους να τρώνε και αγανακτισμένοι ειδοποίησαν το κατάστημα που είχαν αγοράσει το κοτόπουλο. Η απάντηση του καταστηματάρχη ήταν “καλά θα στείλω το παιδί που σας το έφερε να το πάρει πίσω και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα!!”

Οι άνθρωποι τότε φοβερά εκνευρισμένοι από την συμπεριφορά του καταστηματάρχη ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία τους είπε να προσκομίσουν το σκουληκιασμένο κοτόπουλο στο αστυνομικό τμήμα και να υποβάλλουν μήνυση.

Να τονίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες ανώνυμοι επισκέπτες μας μας κατήγγειλαν τηλεφωνικά και για άλλο κρούσμα με αλλοιωμένο -όπως το χαρακτήρισαν -κοτόπουλο το οποίο τους σερβίρισαν ως σουβλάκι κοτόπουλο. Μάλιστα όπως μας είπαν είχαν καταγγείλει το γεγονός τηλεφωνώντας σε αρμόδια(;) υπηρεσία του τόπου μας.

Οι πληροφορίες μας είναι ότι παρότι έχει γίνει μήνυση στο Αστυνομικό τμήμα Κορίνθου για το σοβαρό περιστατικό της Παρασκευής με το σκουληκιασμένο κοτόπουλο ,καμία ενημέρωση μέχρι στιγμής δεν έχει ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες και η καθ ύλην αρμόδια υπηρεσία του νομού που είναι η Διεύθυνση Υγιεινής !

sfedona.gr