ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΡΣΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 88 ΛΕΠΤΟ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ…ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ…
  ΛΙΝΤΣ-ΧΑΛ 1 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΚΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΟΧΙ ΟΤΙ Η ΧΑΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ..

  ΜΠΕΡΙ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. 2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΕΧΟΥΝ

ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ…

ΧΑΡΤΠΟΥΛ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 2 ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΤΠΟΥΛ Η ΓΕΜΑΤΗ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ:ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟΨΕ.
  ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ-ΠΑΡΑΝΑ 2 ΑΡΧΙΖΕΙ ΞΕΜΠΟΥΚΩΝΕΙ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ)Η ΠΑΡΑΝΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ Η ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΟ..

  ΑΝΖΟΑΤΕΓΚΙ-ΝΤΕΠ. ΚΙΤΟ 2 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΙΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΔΙΠΛΟ.ΑΝΤΙ ΓΙΑ 8-0 ΜΟΝΟ 1-0.Η ΝΤΕΠΟΡ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
 
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.