Όπως είναι φυσιολογικό, το Facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, άλλοτε με ευχάριστα, άλλοτε πάλι με δυσάρεστα αποτελέσματα…

Διαβάστε μερικές από τις πιο περίεργες ιστορίες που έχουν σχέση με το γνωστό social network, με αρκετά παραδείγματα προς αποφυγή !

Αυτή η οικογένεια στην Τσεχία, βρέθηκε εν αγνοία της από τα photo albums του Facebook, σε μια διαφημιστική αφίσα.


Ο άνδρας που έκανε update το status του την ώρα του γάμου του (Δείτε το video στο τέλος του άρθρου).


Η Νatalie Blanchard από το Quebec είχε πάρει άδεια μετ’αποδοχών από τη δουλειά της στην IBM, λόγω κατάθλιψης. Όταν όμως δημοσίευσε στο Facebook αυτές τις φωτογραφίες όπου βρίσκεται σε διακοπές και περνάει μάλλον καλά, η εταιρεία την απέλυσε αμέσως.


Λεγόντουσαν και οι δύο Kelly Hildebrandt και βρισκόντουσαν σε διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ. Όταν αποφάσισαν να αναζητήσουν άτομα με το ίδιο όνομα στο Facebook βρήκαν ο ένας τον άλλο και λίγο καιρό μετά παντρεύτηκαν…


Ο 19χρονος Rodney Bradford όταν έγραφε το status του δεν φανταζόταν ότι θα τον γλίτωνε από περιπέτειες με τον νόμο… Όταν την επόμενη τον συνέλαβαν ως ύποπτο σε ληστεία, ο δικηγόρος του χρησιμοποίησε τη δραστηριότητά του στο Facebook ως άλλοθι και έτσι ο νεαρός αθωώθηκε.Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: mediagate.gr