Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η φωτογραφία που θα συζητηθεί όσο καμία άλλη…

- Advertisement -

Παιδιά καλησπέρα. Η φωτογραφία αυτή είναι από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Δεν μπορούσα τόσο καιρό να σας τη στείλω γιατί είχε χαλάσει το λαπτοπ μου. Τώρα όμως έφτιαξε και σας τη στέλνω να την βάλετε…

Όταν οι Γκιώνης, Παύλου, Πετρίτσης, ζήτησαν μια μικρή αναβολή για να συζητήσουν αν θα είναι μέσα η όχι στο νέο διοικητικό της ΔΑΕΤ είδα με μεγάλη μου έκπληξη να πηγαίνει κοντά ο κύριος ΕΣΗΕΑ (η κατα Νικηφόρου “κουβαδάκιας”) και απ΄ότι είδα τους συμβούλευε κιόλας. Η πολιτική ζωή του τόπου έφτασε τόσο χαμηλά; Έχει μνήμη χρυσόψαρου; Θεωρώ απίστευτο το ότι δέχονται έναν άνθρωπο που οι ίδιοι λένε ότι τους έχει χτυπήσει με χτυπήματα κατω απ΄οτη μέση. Εκρεμούν και μηνύσεις. Κρίμα για όλους. ΚΡΙΜΑ!

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολυ αποκαλυπτικη η φωτο,επειδη ημουν εκει γιατι δεν αναφερει ο κος αναγνωστης και τα αλλα χαιβανια που ετρεξαν να συμβουλευτουν τον καλαματιανο?θα πεσουν ντοματες να ξερετε καποιοι

  2. fantastite ti katafere o mpehs mesa se ena molis oktamino ekane osous den legan kalimera sto loutraki na milane metaxi tous kai na ton vrizoun en idi xorodias!!!!!!!isos na einai kai to monadiko tou ergo.alithino enoo giati apo ta alaaaaaaaa!!!!
    pomlapi

  3. ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ,ΕΝΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

  4. Ο Πετρίτσης δεν έπρεπε να παει. Γιατί δεν τον αφορά το θέμα άμεσα. Δεν είναι σε εκείνους που αναφέρονται στο παρελθον. Κακώς πήγε.
    Οι υπόλοιποι είχαν λόγο.

  5. ΣΤΟΝ 11-42.
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΤΟΝ ΚΟ ΦΟΝΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΕΡΕΛΠΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΣΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑΣ-ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

  6. Τι όψιμη ευαισθησία είναι αυτή για τον εν λόγω δημοσιογράφο και το ρόλο του??
    Πόσο κοντή και επιλεκτική μνήμη διαθέτει η σημερινή δημοτική αρχή??
    "Ευαγγέλιο" είχαν τα κείμενά του αυτοί που τώρα τον κατηγορούν.
    Ξέχασε η δημοτική αρχή τη χείρα βοηθείας που τους έδωσε προεκλογικά??
    Τα παπαγαλάκια της είχαν γεμίσει την πόλη και τα καφενεία της με αυτά που έγραφε στο ιστολογιό του για την δημοτική αρχή Γκιώνη.
    Σημαία της προεκλογικής τους εκστρατείας ήταν τα γραφόμενά του.
    Πως αλλάζουν όμως τα πράγματα όταν βρεθείς στη θέση του κρινόμενου!!!!!
    Ενοχλούνται αφάνταστα τώρα!!!!!
    Θα συμβούλευα κάτι τη δημοτική αρχή,αν βέβαια την ενδιαφέρει να γίνει παραγωγική και επιτέλους χρήσιμη σε αυτόν τον τόπο.
    Καταναλώνει πολύ χρόνο ο οποίος είναι πολύτιμος, ασχολούμενη με τα ιστολόγια.
    Ας τον διαθέσει λοιπόν σε δουλειά, μήπως και καταφέρει, και σώσει τίποτα από τους χαμένους μήνες.
    Τα ιστολόγια κάνουν τη δουλειά τους.
    Εκείνη τι κάνει??????????

    ΥΓ
    Τον κο Γιαννούλη τον έστειλε στην κερκίδα η άτυχη επιλογή του να κατέβει στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog