Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ στο Λουτράκι

- Advertisement -

Την ώρα που τα νυχτερινά μαγαζιά του δήμου, αρχίζουν και γεμίζουν…

… υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος… 
Άστεγοι, δημιουργούν αυτοσχέδια κρεβάτια από τα απομεινάρια των σκουπιδιών. Σε κεντρικό πάρκο της πόλης, πριν από λίγο, είδαμε έναν άνθρωπο να μαζεύει χαρτόνια από κάδο σκουπιδιών και να προσπαθεί να φτιάξει έναν χώρο για να περάσει τη σημερινή νύχτα… Μια εικόνα που μας συγκλόνισε και μας προβλημάτισε. Μια εικόνα, που αξίζει να σας μεταφέρουμε! Ας φάμε στην μάπα τον καπιταλισμό που δημιουργήσαμε. Ας μας νοιάξει μόνο ποιό κινητό είναι στη μόδα, ενώ συνάνθρωποί μας, δεν έχουν ούτε καν τα βασικα.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε φιλε μια φωτο αστεγου βαλανε τυχαια.αλλα ξεχασα στο λουτρακι ειμαστε ολοι παμπλουτοι και τρωμε με χρυσα κουταλια.για βγειτε λιγο απο την γυαλα σας και δειτε τον κοσμο που πειναει.

  2. το πάρκο μεταξύ Ευελπίδων και Μουστοξύδη είναι γεμάτο από λαθρομετανάστες που έχουν κάνει αυτοσχέδιες σκηνές με κουβερτες και χαρτόνια και περνάν εκεί τα βράδυα τους. Τους είδα προχθές που είχα πάει στην Υπηρεσία Στρατού δίπλα ακριβώς στο πάρκο. 11 το πρωί κοιμόντουσαν του καλού καιρού και δίπλα κόβανε βόλτες μανάδες με τα καροτσάκια των μωρών, παπούδες που πέρνανε τον πρωινό περίπατο, άνθρωποι που κανανε τρέξιμο. Νομίζετε είναι μακρυά αυτά από μας? Έχουν να δουν τα μάτια μας από Σεπτέμβριο πολλά. Βιοτεχνίες θα κλείσουν και που νομίζετε ότι θα πάνε όλοι οι πακιστανοί και άλλοι λαθρομετανάστες (χωρίς χαρτιά) που εργάζονται σ' αυτές? Θα γεμίσει το πάρκο της δεξαμενής από τέτοιους που δεν θα έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους. Ας μην αναφερθούμε στην αύξηση των κλοπών τον τελευταίο καιρό στο Λουτράκι. Θα μπαίνουν μέσα στα μαγαζιά και θα κλέβουν ακόμα και τρόφιμα για να φάνε. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

  3. γιατι δεν τους μαζευουν?γιατι απλα ετσι τους εχουν διαταξει οι ανωτεροι και ουτω καθεξης.το σχεδιο ειναι απλο βαζεις τον πεινασμενο με τον χορτατο τον ευρωπαιο δηλαδη και ολα ερχονατι απο μονα τους.μιλαω γενικοτερα οχι ειδικα για το λουτρακι.

  4. καθε βραδυ αριστερα απο το κεντρο υγειας που το κτηριο εχει κατι εσωχες,τις τελευταιες 3-4 μερες βρισκουν καταφυγιο εκει…ειναι πολυ πιο μεγαλο το προβλημα απο οτι νομιζουμε…!!!

    P@n@th@s

  5. Φίλε 12:01 ανώνυμε, αν πιστεύεις ότι σε κοροϊδεύουμε μην ξαναμπείς στο blog. Τι ήθελες; Να βάλουμε την πραγματική φωτογραφία του ανθρώπου; Γιατί να πούμε ψέμματα; Μήπως δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα;

  6. Μετά την αγανάκτηση – επι του φαινομένου – μια ερώτηση. Τι να κάνουμε ως κράτος και πολίτες; Αναμένονται προτάσεις, εκτός από γκρίνια.

  7. 8:15,χαίρομαι που λες την σημαντική λέξη…κράτος..εμείς είμαστε το κράτος,ο δήμος,ο νομός (όχι ο νόμος,όσο κι αν το νομίζουν μερικοί…)…για αρχή,αν μπορούμε να βοηθήσουμε,είναι μια καλή αρχή…ίσως ο καθένας,όπως μπορεί,ίσως πιό οργανωμένα…να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει ανάρτηση στο Loutrakiblog για το θέμα και θα ακούσουμε όλες τις προτάσεις…

  8. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ… ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ…ΑΛΛΩΣΤΕ "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ" ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog