Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εξ επαφής ο πυροβολισμός

- Advertisement -

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προχωρούσε με το ποδήλατό της όταν άκουσε φωνές. Γύρισε και είδε έναν άντρα να την ακολουθεί πεζός…

Επιτάχυνε, αλλά αυτός την πρόλαβε και προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα, ενώ ταυτόχρονα έβγαζε το πιστόλι του. Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, την πυροβόλησε εξ επαφής και από τύχη δεν την πέτυχε σε κάποιο ζωτικό σημείο, καθώς η σφαίρα βρήκε στον ώμο της άτυχης γυναίκας. Πριν από λίγο επέστρεψε από το νοσοκομείο Κορίνθου όπου νοσηλευόταν, στο σπίτι της και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται μέχρι και αυτή τη στιγμή για τον εντοπισμό του δράστη.
Εμείς, από την πλευρά μας, σαν loutrakiblog, να της ευχηθούμε να είναι το τελευταίο ατυχές γεγονός που της συμβαίνει, να είναι υγιής για να χαρεί το εγγονάκι της που ηρθε πριν λίγες μέρες στη ζωή.

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ .ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ .ΑΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΝΤΙΔΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΄'ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ'

  2. δυστυχως δεν παιζει και τοσο πολυ ρολο η εθνικοτητα μια και στο λουτρακι εχουμε διαφορες απλα μερικες φορες αναρωτιεμαι εκεινη την αδικια του" δημοκρατικου πολιτευματος" μας ΔΕΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ Ο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ καπου εδω χωραει ανα μεγαλο ΑΙΣΧΟΣ. Δυστυχως επειδη ειμαι και εγω εμπορος καθε βραδυ που κλεινω το μαγαζι μου κοιταω με τρομο γυρω μου απο την πορτα του μαγαζιου μου μεχρι την πορτα του σπιτιου μου και δεν ειναι το ποσο των χρηματων που κουβαλας γιατι αυτος που σε ληστευει κατα αυτον τον τροπο δεν ξερει ποσα λεφτα εχεις στην τσαντα σου αυτα και αλλα πολλα πρεπει να κατσουμε και να σκεφτουμε και να κοιταξουμε να κανουμε τον κοσμο ποιο ασφαλη για τα παιδια μας και για εμας -ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;; ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΟΠΛΟΦΕΡΟΝΤΕΣ,ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ή ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ;; ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ; ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; Ή ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ;; ΜΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ;;;!!!!! ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Κ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΜΑΥΡΟΙ, ΑΣΠΡΟΙ,ΚΙΤΡΙΝΟΙ, ΧΡΗΣΤΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΙ,ΜΑΣΤΡΩΠΟΙ, ΠΑΙΔΕΡΣΤΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ!!!!! ΕΝΑΣ "ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥΡΑΜΠΙ" ΜΑΣ ΧΡΕΙΣΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!

  4. είσαι σίγουρος ότι πριν 3000 χρόνια ήταν χειρότερα τα πράγματα από σήμερα; Πάντως πριν από 1000 χρόνια κορόιδευαν οι λευκοί τους μαύρους πουλώντας τους χάντρες και καθρεφτάκια. Σήμερα πουλάνε οι μαύροι χάντρες στους λευκούς στην παραλία του Λουτρακίου και βεβαίως – βεβαίως σε όλη την Ελλάδα. Επίσης οι σύγχρονοι πολιτισμένοι ακούνε στα μπαράκια της παραλίας αυτά που άκουγαν οι μαύροι στη ζούγκλα πριν από χίλια χρόνια. Δηλαδή τους ήχους που παράγουν δύο ξύλα όταν τα χταπάς μεταξύ τους ή στο κεφάλι σου – καλύτερα. Το επιχείρημά σου φίλε μου σαθρότατο.

  5. οπότε,προτείνεις να ξαναγυρίσουμε στους νόμους της ζούγκλας ή στους νόμους του τύπου "έκλεψε-κόψει χέρι" ;;;..μα αυτούς νόμους χρησιμοποιούν αυτοί που θέλετε να τιμωρήσετε…εσείς είστε καλοί και ηθικοί και χριστιανοί…το επιχείρημα σου,ορθότατο…

  6. @2:22
    exeis mperdeptsi tin po…a me tin boyrtsa

    ti doulia exei re file h mousiki me tin ekmetalefsi ?

    oi pinasmenoi oi exathliomenoi kai oi eglimaties den exoun xroma.

    h metanasteftiki politi tou elinikou kratous, pou pleon den eiparxei oute kratos, pou pote den ipirxe kai oute tha iparxi giati den simferi tous "filous mas" evro-peous einai to provlima. kai aftos einai o monos logos pou oi elines ginane ratsistes se toso megalo pososto ta teleftea xronia.

    kai akoma den exoume di tipota.
    oi alodapoi paranomoi h nomimi pou zoun sthn ellada pleon einai se katastasi exathliosis kai to mono pou mporoun na kanoun einai paravatikes praxis gia na zisoun.
    den tous dikeologo. tous katadikazo.
    ala se 2-3 mines poy tha ftasoume kai emis stin idia katastasi, mipos kanoume ta idia? epanalamvano XORIS KAMIA DIKEOLOGIA. H paravatikotita einai h eykoli lisi kai oxi h teleftea pou exi enas eksathliomenos anthropos.

    h lisi me tous lathrometanastes einai 2 . proton den tous afinis na mpoun apo ta sinora sou kai defteron apo tin stigmi pou mpoun tous dinis ta aparetita egrafa na proothithoun stin ipolipi evropi, giati afto theloun, kai as vgaloun to fidi apo tin tripa ta
    "sineterakia" mas oi germanoi.

    ta epixirimata sou file, ANIPARKTA.

  7. 2:44,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,αλλά το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι ότι με βάση την συνθήκη του Δουβλίνου,δεν μπορούν να προωθηθούν στην υπόλοιπη Ευρώπη,για αυτό γίνεται αυτό το χάος…

  8. @a.v
    to provlima file den einai h sinthiki toy douvlinou.
    to pragmatiko provlima einai oi dithen MKO pou ekmetalevonte aftous toys anthropous kai apolamvanoun ta kondilia tis ee kai tou kratoys. einai megali mpizna to emporio lefkis sarkas, giati gia tetio prokite.poli megaliteri kai apo ta narkotika.
    stin italia kai tin ispania giati arage den exoun to idio provlima? psaxte na dite pose "anthropistikes" MKO iparxoun sto eladistan.
    mipos einai perisoteres apo oses yparxoyn se OLOI tin ypolipi evropi ?

    signomi gia ta greenglish ala iparxi texniko thema.

  9. Καλησπέρα! Τα όσα γράφω αφορούν μόνο τους "ρατσιστές", τους "πατριώτες",τους "εθνικιστές" καί όλα αυτά που μας σερβίρουν έντεχνα οι ψευτοαριστεροί, ψευτοπροοδευτικοί με τις δεξιές όμως τσέπες!
    Μήν προσπαθείτε να πείσετε όλους αυτούς τους ψευτοπαπαρολόγους για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης. Όχι γιατί δεν καταλαβαίνουν αυτάπου λέτε, άλλα γιατί οι περισσότεροι αυτοί τύποι, κονομάνε από τους παράνομους μετανάστες και το σύστημα που τους προστατεύει.
    Ποιό καράβι φέρνει τα κοντέινερ με τα πράγματα που πουλάνε? Ποιος τελωνειακός κλείνει τα μάτια στον εκτελωνισμό? Ποιός νοικιάζει αποθηκευτικούς χώρους στην Αθήνα? Ποίος νοικιάζει σπίτια στους λαθρομετανάστες με το κεφάλι? Ποιός τους διαλέγει/νοικιάζει πόστο στη παραλία? Ποιός τους πουλάει προστασία? Πόσες ΜΚΟ κονομάνε από τους λαθρομετανάστες?
    Αν απαντήσετε τα ερωτήματα αυτά, θα δείτε οτι τους μετανάστες πολλοί εμίσησαν, τα φράγκα που αποδίδουν ουδείς! Θα προτρέψω όμως τους ένθερμους υποστηρικτές των μεταναστών που θα μου γράψουν τώρα ένα σωρό χιτλερικά και καρατζαφερικά, να κρατήσουν τα σχόλιά τους σε αντιπαραβολή με το τι θα γράψουν όταν ένας λαθρομετανάστης τους επισκεφτεί σπίτι τους για να τους "ευχαριστήσει" για την υποστήριξή τους! Να δω τότε τι θα γράφουν! Αλλά το είδαμε το έργο και από τον Κούνδουρο και από τον Μάινα! Και τους δύο τους εξήγησαν οι ίδιοι λαθρομετανάστες που κάποτε υποστήριζαν τι εστί βερύκοκο!
    όσο για αυτούς που κόπτονται για το τι θα φάνε οι λαθρομετανάστες, επιβεβαιώνουν οτι είναι κονομημένοι γιατί αλλιώς θα τους ένοιαζε τι θα φάει το δικό τους παιδί αύριο! Αν και πιο πιθανό είναι να σας το φάει κανένας λαθρομετανάστης! Βγείτε από τις βίλες σας και τους τοίχους σας και δείτε τι γίνεται στην Αιγαίου τα βράδια! Σε άλλο Λουτράκι ζείτε?! Να δείτε από Σεπτέμβρη τι ωραία θα περνάμε!

  10. πολύ ωραία τα λές (κι ας μην ανήκω σε καμία από τις κατηγορίες που αναφέρεις,αλλά δεν μπαίνω στον κόπο να στο αποδείξω,δεν υπάρχει λόγος έτσι κι αλλιώς…)…εσύ μπορείς να απαντήσεις ο ίδιος στα ερωτήματα που θέτεις ;;;…και μιά ερώτηση…αυτό το "αριστεροί-προοδευτικοί-οτιδήποτε με δεξιά τσέπη",σημαίνει ότι επιτέλους παραδέχεστε (έστω και ενδόμυχα) οι "δεξιοί",ότι είστε λάτρεις της τσέπης σας ;;; (για να το θέσω ευγενικά ;;;)…τώρα σε ποιές βίλλες μένουν ποιοί,έλα να μας τις δείξεις…εγώ προσωπικά σε προσκαλώ στην δική μου,όποτε θέλεις,να παραθέσουμε επιχειρήματα…και ο μεζές κερασμένος από μένα και τον μπάτλερ μου…

  11. Δεν ανηκετε σε καμμια κατηγορια που ανεφερε ο φιλος αλλα παρεξηγιοσαστε σαν να ανηκετε στην δευτερη κατηγορια. Παρ ολα αυτα ολοι αγαπουν τις τσεπες τους(εχετε αντιρρηση για αυτο) απλα οι κομμουνιστες-γιαλαντζι δεν το παραδεχονται. Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει, πως γινεται ενας κομμουνιστης να υποστηριζει τοσο ενθερμα παρανομους εργατες, που εργαζονται μαυρα και με πολυ χαμηλο κοστος ενω παραλληλα υπαρχει τοσο μεγαλο ποσοστο ανεργιας. Οσοι υποθαλπτουν, υποστηριζουν και συντηρουν εγκληματιες- παρανομους μεταναστες και δηλωνουν αριστεροι ειναι απατεωνες με απλα λογια. Ασε που το κλεψει-κοψει χερι μια χαρα θα ηταν! Αφου στις πατριδες τους τα ιδια ισχυουν..εκει θα τολμουσαν να βιασουν γυναικα?Και πριν προλαβει να μου πει καποιος πως θα γινουμε σαν και αυτους,εχουμε ηδη γινει με το να υπαρχουν οπως υπαρχουν αναμεσα μας!Τα χαιρετισματα στους μπατλερ σας,οι οποιοι φυσικα δεν ειναι λαθρομεταναστες! Αυτους τους προτιμαμε στον δρομο να κλεβουν και να σκοτωνουν!

  12. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν μετανάστες.Νόμιμοι ή παράνομοι, παραβατικοί ή μη.Η Δημόσια ασφάλεια πάσχει στην Ελλάδα γιατί έχουμε αστυνομία οργανωμένη σε πρότυπα δεκαετίας 80'και 70'. Και με τις περικοπές που γίνονται το πράγμα θα γίνει χειρότερο.Πρέπει μόνοι μας να αρχίσουμε να παίρνουμε κάποια στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας.Οι εποχές που είχαμε τα σπίτια μας ξεκλείδωτα πέρασαν ανεπιστρεπτί. Η εγκληματικότητα δεν έχει εθνικότητα. Το θέμα είναι βαθιά πολιτικό και μου φαίνεται αστείο που ορισμένοι του δίνουν ιδεολογική χροιά.Δεν υπάρχει η άποψη του συριζαίου ή του χρυσαυγίτη.Κουβέντα να γίνεται αλλά χάνουμε το δάσος.Το ζητούμενο είναι η όσο μεγαλύτερη προστασία του πολίτη.'Αρα πρέπει να υπάρξει ιδέα,πλάνο,οργάνωση και σχέδιο έτσι ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο έργο της Πολιτείας.

  13. Αν η αστυνομια ηταν οργανωμενη σε προτυπα του 70 μια χαρα θα ημασταν! Το ειπατε αλλωστε οτι πανε οι εποχες που αφηναμε τα σπιτια μας ξεκλειδωτα!Θυμαστε σε παλαιοτερες αναρτησεις εδω ποσοι αντεδρασαν για καποιους λαθρομεταναστες που ειχαν κρατηθει στο αστυνομικο τμημα. Με αυτη την νοοτροπια η αστυνομια φταιει? Ας δωσουν το οκ να τους μαζεψουν ολους και να τους απελασουν, να δειτε τι ωραια που θα ειμαστε και με 10 αστυνομικους μονο. Η αστυνομια δεν επαρκει οσο κυκλοφορουν 5 εκατομμυρια πεινασμενοι παρανομοι!Τωρα αν εχει η εγκληματικοτητα εθνικοτητα, ξερετε πολυ καλα πως εχει. 2-3 συγκεκριμμενες εθνικοτητες για να ειμαστε ακριβεις. Υπηρχαν παντα ελληνες κακοποιοι δεν διαφωνω αλλα δεν ειχαμε περιοριστει απο αυτους στα σπιτια μας. Επειδη δεν το παραδεχομαστε ολοι επιτελους, οσο παμε και χειροτερευουμε!

  14. Δυστυχώς το Λουτράκι έχει γίνει New York και το κακό είναι ότι η αστυνόμευση παραμένει ανύπαρκτη. Είναι ντροπή σε μια πόλη με τόσους τουρίστες να γίνονται ληστείες την ώρα που πολλά παιδιά παίζουν ακόμα στους δρόμους. Σε λίγο θα φοβόμαστε να πάμε και στη δουλειά μας. Μεγαλύτερη ντροπή όμως είναι που οι αρμόδιοι φορείς αδιαφορούν παντελώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog