Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χαμογελάστε, βρίσκεστε στο Λουτράκι!

- Advertisement -

 Δείτε το video…

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤO PERACHORA.GR ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!!!ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!!

  2. Σ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!!!!ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ!!!ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΥΠΝΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!

  3. εμένα μου επιτρέπεις να το θεωρήσω ασυνάρτητες εικόνες ,ατάκτως ειρημένες ;;;…κανένα πρόβλημα να ανεβάζουμε κάτι που καταγγέλει (μαζί σου και ξέρεις ότι είμαι από τους πρώτους που τα υπερασπίζομαι),αλλά όχι να το κάνουμε εδώ μέσα και του κουτρούλη ο γάμος…

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΩΜΟ"ΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΣΥ α.β. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ….

  5. Δία,αν δεν κατάλαβα,είναι γιατί δεν είναι προφανές το ζητούμενο…αν ήταν ένα video με αρχή μέση και τέλος,θα συμφωνούσα…πολύ κουβέντα για το τίποτα τελικά γίνεται…αν υπήρχε καταγγελτικό ύφος,αν υπήρχε ειρωνικό ύφος,αν υπήρχε στόχος,τέλος πάντων,δεν θα διαφωνούσα καθόλου…αλλά,περί ορέξεως,κολοκυθόπιτα,τα έχουμε πει…

  6. Με λίγα λόγια, δείχνει (ίσως με λίγα εφέ παραπάνω) τις καλές και τις κακές εικόνες της πόλης. Το αποτέλεσμα, ζαλίζει λίγο, αλλά είναι μια προσπάθεια ανάδειξης προβλημάτων για τα οποία δεν ευθύνεται ντε και καλά η πόλη, αλλά είναι αποτέλεσμα πολλών ενεργειών που έχουν (ή καλύτερα δεν έχουν) γίνει. Και για να εξηγηθώ πριν παρεξηγηθώ, δεν νομίζω ότι όλα αυτά που αναδεικνύονται μέσα από αυτό το video, θα τα συναντήσει κανείς μόνο στο Λουτράκι. Απλά, ο δήμος, ήταν και παραμένει μια μικρογραφία της χώρας. Αν δεν βρούμε εδώ τις λύσεις, όσο το πρόβλημα παραμένει τοπικό, δεν πρόκειται να βρεθούν λύσεις σε γενικότερο επίπεδο.

  7. Με λίγα λόγια: Είναι μερικά από τα προβλήματα που δεν αντιμετωπίζει μόνο το Λουτράκι αλλά όλη η χώρα λόγω έλλειψης παιδειάς (σπασμένα παγκάκια κτλ) ή λόγω έλλειψης σωστών αποφάσεων και εφαρμογής νόμων (παρεμπόριο). Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πολιτική βούληση και η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι (είναι γνωστό ότι μερικές φορές υπάρχουν γκέτο), δεν μπορεί ΜΙΑ πόλη να εξαφανίσει όλα αυτά τα προβλήματα μιας και απαιτείται γενικότερη πολιτική. Η οποία δυστυχώς δεν έχει εστιάσει σε αυτά τα προβλήματα με αποτέλεσμα να γιγαντώνονται. Σε κάλυψα;

  8. HΤΑΝ ΙΣΩΣ ΣΟΦΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ- ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ- ΤΟΝ ΙΑΝΟ, ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ,ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΦΡΙΚΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

  9. Κανείς δε χαμογελάει πια που βρίσκετε στο Λουτράκι. Αγαπητέ Alex διαφωνώ με το σχόλιό σου των 9:58. Ο κάθε δήμος έχει την απόλυτη δικαιοδοσία να εξαλείψει αυτά τα φαινόμενα. Έχει αστυνομία, έχει φορείς, έχει τους δημότες του. Αν ήταν έτσι τότε όλοι οι δημοι θα είχαν την ίδια εικόνα. Δεν την έχουν. Εδώ οι δημοτική αρχή αδιαφορεί όπως και οι πολίτες του τόπου. Η συνενοχή τρομάζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog