Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Βουτιά” θανάτου για έμπειρο κασκαντέρ ενώπιον 75.000 θεατών

- Advertisement -

Ο Todd Green, αν και ήταν έμπειρος κασκαντέρ, δεν μπόρεσε να εκτελέσει το επικίνδυνο εγχείρημά του, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 61 περίπου μέτρων στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα…

Το τραγικό περιστατικό συνέβη ενώπιον 75.000 θεατών, που αρχικά πίστεψαν, πως η “βουτιά” στο κενό ήταν μέρος της επίδειξης… ώσπου εκ μέρους των διοργανωτών, κάποιος ανακοίνωσε, πως κάτι είχε πάει στραβά.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Jennifer Bradley, που παρακολουθούσε την επίδειξη με τους δύο ανήλικους γιους της, δήλωσε πως μετά το δυστύχημα, οι θεατές κάθισαν στο έδαφος και προσευχήθηκαν.

Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια της επίδειξης, Candice Miller, που είχε δει και την προηγούμενη ημέρα τον Green, να εκτελεί με επιτυχία το ίδιο εγχείρημα, δήλωσε πως χρειάστηκε λίγο χρόνο, για να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

Ο άτυχος άνδρας ήταν γιος του διάσημου κασκαντέρ, Eddie Green.

“Κατά τη διάρκεια της 45ετούς καριέρας του ως κασκαντέρ, ο Εddie εκτέλεσε ακροβατικά με πιλότους όπως τους Harold Krier, Bill Barber, Bob Barden και Jimmy Franklin. Ο Todd Green συνεχίζει την πορεία, που χάραξε ο πατέρας του”, ήταν το σχόλιο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του.

cosmo.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog