Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αναγνώστης για την ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ των δημοτικων συμβουλων στο πολιτιστικο τριημερο του συλλογου της Περαχωρας

- Advertisement -

Το  πολιτιστικο τριημερο του συλλογου της Περαχωρας περασε… Τα αποτελέσματα…;

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ  δημοτικων συμβουλων

1η μερα.Ευχαριστουμε τον κ Λοη που παρευβρεθηκε στην εκδηλωση οπως ευχαριστουμε και τους δυο συμβουλους Πετρου και Βαρελα που κοιτουσαν απο το καφενειο

2η μερα. Ευχαριστουμε τον κυριο Νικολαου παρ’οτι και (αγιοθεοδωρητης) περευρισκοντο στην εκδηλωσηοπως και τον κυριο Δεδε Γιωργο

3η μερα. Ευχαριστουμε τον κυριο Γλυκοφρυδη για την παρουσια του οπως τον κυριο Γκιωνη και  τον κυριο Πετριση

ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΩΝ.

Αναγνώστης

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ti na to kaneis tora re megale tora den lei tipota,tous eyxaristisate stis ekloges opos kai ton patrioti sas ton dimarxo!!!!!!
    emena pantos olo ayto me to grapsimo tou logotheti sto xorio tou poli gelio mou kanei!!!!!!!!!!

    pomlapi

  2. εμενα να δεις γελιο που μου κανει να δεις ποσο σοβαρα παιρνουν τα μπλογκ αυριο θα ειναι θεμα προς συζητηση στο δημαρχειο και που ξερεις ισως βγαλουν και κανα δελτιο τυπου

  3. δηλαδη αν ηταν ο Δημαρχος θα αλλαζε κατι?Ηταν ο Γκιωνης ε και? Οπου γαμος και χαρα…Δηλαδη και που ηρθε τι εγινε τον φαγαμε στη μαπα και αυτον.Και καθε Κυριακη ειναι στο Σχινο με τον Κοντο και τα πινουν και με εμφανιση που δεν τον τιμα για πρωην Δημαρχο.Πανε οι εποχες που πιστευαμε σε προσωπα.

  4. @8:46
    ρε φιλε πρεπει να εισαι πολυ χοντρος και ασχημος και μπανιο στην θαλασσα, αν κανεις, κανεις μετα της 3 το πρωι μεταξυ ατλας και ποσειδωνα για να μην σε βλεπει κανεις, τρομαρα σου.

    Οι Περαχωρίτες τιμησαν τον μπεη με την ψήφο τους, αυτος δεν επρεπε να τους τιμησει με την παρουσια του στην μεγαλύτερη εκδήλωση του χωρίου ?

  5. ΦΙΛΕ 23/8 8.46 ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ?
    ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ? ΞΕΡΕΙΣ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ? ΠΟΣΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ Χ Ω Ρ Ι Ο ΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ?
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΛΟΓΟ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Π Ε Ρ Α Χ Ω Ρ Α !!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ…..ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ? "Η ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ??? "Η ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ? ΑΧ!ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ?
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ!!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣ!!!!!!!!!!!ΚΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog