Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ιός στο facebook

- Advertisement -
Προσοχη.Ενας Ιος κυκλοφορει σαν επιδημια στο Facebook…
Πρωτα ενα μυνημα στο chat δηθεν απο φιλο σας θα σας πει Hi .How are you?
Εσεις αν απαντησετε θα σας πει Wanna laugh?
Εσεις αν πειτε Ναι θα σας σταλθει ενα link δηθεν βιντεο στο youtube. Θα μπειτε και θα δειτε μια υπιτιθεμενη σελιδα στο youtube και ενα βιντεο που θα λεει κατι για σας.(πχ. Ο (το ονομα σου στο face ) εκανε αυτο και αυτο .Απο κατω θα εχει σχολια διαφορων ανθρωπων. ΠΡΟΣΟΧΗ.Η σελιδα αυτη δεν υπαρχει.Τα σχολια δεν υπαρχουν .Ολοκληρη η σελιδα Ειναι ανυπαρκτη.Μην κανετε το λαθος να μπειτε σ’αυτην.
Αν μπειτε ομως δεν θα παθετε τιποτα.Εσεις απ την απορια που θα εχετε τι δειχνει για σας θα κανετε το λαθος και θα πατησετε Download the latest Adobe Flash Player που θα εχει για να μπορεσετε να δειτε το υποτιθεμενο βιντεο.Αν το κανετε αυτο την εχετε πατησει.
 
Ο ιος εξαπλωνεται στον υπολογιστη σας κατεστρεφοντας τα παντα και στελενει το ιδιο μυνημα στους αλλους φιλους σας (τις επαφες σας στο Facebook). Γι αυτο προσοχη. Μην πεσετε θυματα αυτης της καλοδουλεμενης παγιδας.Τα spam καραδοκουν ιδικοτερα σε site κοινωνικης δικτυωσης.Γι αυτο αμα δειτε καποιον φιλο σας να σας λεει Hi How are you δεν ειναι αυτος αλλα ο ιος.
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε, ναι. Το γράψαμε γιατί μας έρχονται τέτοιου είδους μηνύματα από φίλους. Ευχαριστούμε τον φίλο που μας βοήθησε στην έρευνα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog