Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόρινθος – Ένωση Ερμή Ερμιονίδας 2 – 2

- Advertisement -

Ισόπαλη στο δεύτερο φιλικό της, αν και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αναδείχθηκε η Κόρινθος με σκορ 2 – 2 που έδωσε το Σάββατο με αντίπαλο την Ένωση Ερμιονίδας στο Δημοτικό Στάδιο του Βέλου...

Η ομάδα της Ερμιόνης προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με τον Μενίκο όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ αδράνησαν ο τερματοφύλακας της Κορίνθου Παπαδόπουλος και η άμυνα της ομάδας με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Το 0 – 2 δεν άργησε να έρθει όταν ο Κούσης εκμεταλλεύτηκε την ασθενής απόκρουση του Παπαδόπουλου στο σουτ του Δερμιτζάκη. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Δημητριάδης βρήκε πολύ όμορφα τον Μπαλάφα ο οποίος μείωσε για την Κόρινθο σε 1 – 2 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος προπονητές και τον δύο ομάδων έκαναν πολλές αλλαγές δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα για την ομάδα. Το τελικό 2 – 2 ήρθε και πάλι από τον Μπαλάφα ο οποίος έδωσε πολλές λύσεις μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο 25′ στην θέση του Αράπογλου.

Πολλοί καλοί οι Δημητριάδης, Μπαλάφας και ο Μπαλτζής που βοήθησε πολύ. Αρνητικός ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας, Παπαδόπουλος.
Επόμενο φιλικό για την Κόρινθο την Τετάρτη 24/8 στον Πύργο με τον Πανηλειακό.

Συνθέσεις:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παπαδόπουλος (30’ Καρνέσης), (60’ Δημαράκης), Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Δανιήλ (80’ Γκιώνης), Φραγκάκης (46’ Τσοχαντάρης), Ζάρκος (46’ Παππάς Σ.), Νικολάου (70’ Σγούρος), Αράπογλου (25’ Μπαλάφας), Δημητριάδης (46’ Ντερτιλής), Μπαλτζής

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Καταχανάκης, Σωπιάδης, Λαμπρούσης, Cojocaru, Μπροδήμας, Δερμιτζάκης, Στάικος, Κούσης , Μενίκου.
Στο Β ημίχρονο αγωνίστηκαν : Καλυβόπουλος, Τζιέρης, Τσιρτσίκος, Δημαράκης Β , Δημαράκης Γ, Κέλλυς, Νίκας, Τζώρτζης, Χατζησταύρου, Λαζάρου, Γιαννακόπουλος, Μπούρας.
korinthianssports.blogspot.com
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog