Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διόδια Ζευγολατιού, πληρωμή με πεντακοσάευρω !!!

- Advertisement -

Το σκηνικό συνέβη στα διόδια του Ζευγολατιού!

«Πρωταγωνιστής» οδηγός δίκυκλης μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, ο οποίος αποφάσισε να πληρώσει με… χαρτονόμισμα των 500 ευρώ!

Η ουρά ήταν ατελείωτη, όμως, ο οδηγός… απτόητος! Περίμενε ρέστα! Τι να κάνει η υπάλληλος, «περνούσε» και «ξαναπερνούσε» το χαρτονόμισμα από το μηχάνημα, πλαστό δεν ήταν! Ρέστα δεν είχε, κάλεσε σε… βοήθεια! Ο οδηγός της μηχανής εξακολουθούσε να περιμένει… απτόητος, κάποιοι άρχισαν να «κορνάρουν» αφού η ουρά μεγάλωνε! Μεταξύ των όσων ανέμεναν και Πατρινοί! Μετά από 15 λεπτά… το θέμα λύθηκε! Βρέθηκαν ρέστα, τα οποία έφθασαν… από άλλα ταμεία κι έτσι ο οδηγός εξυπηρετήθηκε! Για σκεφτείτε, όμως, να το έκαναν και άλλοι αυτό! Ιδού λοιπόν η λύση για τα διόδια! Να εμφανίζεστε… με 500ευρα! Τώρα θα μας πείτε κι αυτά… δυσεύρετα είναι πλέον!

 dete.gr
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αμ φταίει η υπάλληλος που δεν του έδωσε τα ρέστα όλα σε κέρματα.Να η λύση σε ηλίθιους που ταλαιπωρούν τον εργαζόμενο στα διόδια και τους συνοδηγούς του για να το παίξει μάγκας.
    Τον ηλίθιο!!!!
    Αλλά στο φινάλε πλήρωσε…τα αφεντικά του όμως.!!

  2. @Ανώνυμος πως φενεται οτι, ενω αλλοι ηταν διακοπες και αλλοι οπως λες πληρωνουν τα αφεντικα, καποιοι δεν πηγαν διακοπες για να "γλειψουν" τα δικα τους αφεντικα ή ακομα χειροτερα λενε τους αλλους "ηλιθιους" για να κρυψουν τη δικια τους "κοτοσυνη"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog