Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίθεση Δημήτρη Δέδε στον Πέτρο Τατούλη για τα χημικά στο Σουσάκι

- Advertisement -

Ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρης Δέδες, ως εκπρόσωπος του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, πήρε τον λόγο και γνωστοποίησε ότι δεν θα αποτελέσει ο δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, έναν εύκολο αντίπαλο… Τέλος, καταφέρθηκε κατά του Περιφερειάρχη κου Πέτρου Τατούλη αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “είναι ανεύθυνος και λέει ψέμματα”…

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πότε και από ποιό όργανο του Δήμου εξουσιοδοτήθηκε αυτός ο γραφικός τύπος, ώστε να απευθύνεται στον περιφεριάρχη με αυτόν τον αχαρακτήριστο τρόπο?
    Τραβείχτε του τα λουριά, μας διασύρει όλους. Μια ο Νικολάου, μια ο Δέδες, νυσάφι πια.

  2. με το δικαιωμα που του δίνει η αχαριστια και ο εμπαιγμος από μερικους ανεγκεφαλους πολιτικους όταν καταπατουν με το ετσι θέλω το μέλλον των παιδιων μας και του τόπου μας φιλε 11:25 RG

  3. "Σύντροφε";;;; Μα που βρίσκονται καλέ, σε φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή; Έλεος όμως και με τη δημαγωγική προσέγγιση των ομιλητών που βλέπουμε στο video συμπεριλαμβανομένου του κου. Δέδε που ακόμα και οι ευγενείς προθέσεις του υποσκάπτονται από την γραφικότητα που αναφέρει ο ανώνυμος 11.25. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο σύντεκνε!

  4. Για πιον εμπαιγμό και από ποιούς έχει τάχατες το δικαίωμα ο Δέδες, να μιλάει σαν απολιτίκ? (που μάλλον είναι).
    Ο Τατούλης υπέγραψε μια ολοκληρωμένη και εγκεκριμένη από το υπουργείο άδεια (με την θετική εισήγηση της αντιπεριφέρειας Κορινθίας), όπως ακριβώς τον υποχρεώνει ο νόμος.
    Ο Τατούλης δεσμεύθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο, να ανακαλέσει την υπογραφή του, εάν η ειδική σύμβουλος περιβάλλοντος η Καραβασίλη, εισηγηθεί αρνητικά, ως προς την περιβαντολογική μελέτη, που ήδη έχει εγκριθεί.
    Ποιός λοιπόν εμπαίζει ποιόν?
    Ο Δέδες δεν εμπαίζει (και ΟΛΟΙ αυτοί που κόπτονται τώρα), ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, την στιγμή που προφανώς, άφησε όλα τα προηγούμενα χρόνια να εξελιχθεί στα διάφορα υπουργία αυτή η υπόθεση των χημικών? Γιατί ως δήμος Αγ. Θεοδώρων δεν κλείσανε εθνικές οδούς, σιδηροδρόμους κλπ, ώστε να μην ολοκληρωθεί ο φάκελος εγκατάστασης των χημικών?
    Την δική τους ανυπαρξία λοιπόν την μεταφέρουν με τον πλέον αναίσχυντο τρόπο στην σημερινή περιφέρεια και ζητούν να παρανομήσει ο περιφεριάρχης μη υπογράφοντας την ήδη έτοιμη, εδώ και χρόνια, αδειοδότηση.
    Δεν εκφράζεις τον Δήμο, αντιδήμαρχε Δέδε. Τον εαυτό σου που υπολείπεται σοβαρών ενεργειών, τα προηγούμενα χρόνια, εκφράζεις και μόνο. Προσπαθείς δε σαν τσοπάνης, να μαντρώσεις, την αγωνία του κόσμου, που απληροφόρητος σε (σας) ακολουθεί.

  5. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΘ !
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΑΣ κυριοι ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ !!!!

  6. Η αλήθεια πονάει ? Έχει δίκαιο ο Δημήτρης και μια χαρά τα είπε, ίσως δεν ήταν πολιτικά ορθή η στάση του αλλά όταν σε πνίγει το δίκαιο καταφεύγεις σε ακρότητες. Είναι έγκλημα να υπερασπίζεσαι το μέλλον των παιδιών σου ? Προφανώς δεν έχουν καταλάβει οι φίλοι Λουτρακιώτες πως ένα ατύχημα στην χημική χαβούζα που ετοιμάζουν να φτιάξουν οι κυβερνώντες, πρώτα θα βλάψει το Λουτράκι και μετά τους Αγίους και αυτό γιατί απλά είναι πολύ ποιο κοντά στη Λουτρόπολη. Η ιστορία μας έχει διδάξει πως για έναν ακατανόητο λόγο, οι Λουτρακιώτες δεν γνωρίζουν και δεν θέλουν να γνωρίσουν τους ανθρώπους και τα προβλήματα των Αγίων, δεν έχουν καταλάβει πως καλώς ή κακός είμαστε πλέον κοινός Δήμος και είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν την ποιότητα ζωής, όλων των Δημοτών. Δεν είναι δυνατόν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως τα χημικά να αφήνουν μόνο του τον Δήμαρχο να δίνει τη μάχη, με συμπαραστάτες μονάχα τους Συμβούλους που έχουν εκλεγεί από τους Αγίους !!!!!! Το ξαναλέω, ένα ατύχημα στα χημικά δεν θα έχει την ευγένεια να ξεχωρίσει Βόρειους και Νότιους, η μπάλα θα μας πάρει όλους.

  7. Ο Λογοθέτης που ήταν να εκπροσωπήσει το Δήμο μας και να μεταφέρει την αγωνία των κατοίκων του δήμου μας για το καυτό θέμα των χημικών? ΑΥΤΟΣ ήταν ο καθ'ύλην αρμόδιος και όχι ο αντιδήμαρχος που θέλοντας να καλύψει τα δικά του λάθη τόσων χρόνων καταφεύγει σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στον εκλεγμένο περιφερειάρχη, μη σεβόμενος καν το θεσμό. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όλο το σκηνικό!

  8. ΜΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΘΡΟΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΘΑΘΕΛΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΒΑΡΝΑ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝΟΣ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ; ΒΙΆΣΤΗΚΕΣ ΤΑΤΟΥΛΗ.
    ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΤ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΛΑΦΡΑΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΑ ΥΠΌΓΡΑΨΕΣ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΟΝΤΗΛΙΑ
    ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΧΙΛΙΆΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΗ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ. ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΝΟΜΙΜΑ Ο ΤΑΤΟΎΛΗΣ. ΝΟΜΙΜΑ……..! ΧΛΕΥΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΌΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΣ ΤΡΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΣΤΙς ΜΕΡΕΣ

  9. O koς Κακούρος, τυχαίνει να είναι δημοτικός σύμουλος της συμπολίτευσης αλλά και γραμματέας Πασοκ Λουτρακίου. Όντας παρών στην χθεσινή συνδιάσκεψη και στο αχαρακτήριστο συμβάν με τον έτερο σύμβουλο της συμπολίτευσης Δ. Δέδε, δεν αισθάνθηκε την παραμικρή υποχρέωση να παρέμβει και με τις δύο ιδιότητές του και να συνεφέρει τον πλιατσικολόγο συντροφό του; Είναι που είναι ανύπαρκτος σαν γραμματέας στο Λουτράκι, σαν δημοτικός σύμβουλος τουλάχιστον ας δήλωνε ότι αυτές οι μέθοδοι και τακτικές σαν του Δέδε δεν εκπροσωπούν τον δήμο μας αλλά ούτε και τον δήμαρχο. Ή μήπως τους εκπροσωπού; Ρε βγάλτε ένα δελτίο τύπου σαν δημαρχεία αλλά και σαν Πασοκ Λουτρακίου και εξηγηθείτε ντόμπρα και σταράτα.
    Απαντήστε μας αν το κεντρικό σύνθημα της επιτροπής αγώνα (όπου συμμετέχει και ο δήμος) "Τατούλη Τατούλη παραιτήσου – ας πρόσεχες που έβαζες την υπογραφή σου", εκφράζει τον Δήμο, τον Δήμαρχο προσωπικά αλλά και την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.

  10. Nα αναφέρετε ονομαστικά φίλε 12.19 ποιοι είναι οι "ολοι" σύμβουλοι από τους Αγίους. Γιατί θέλω να σε πληροφορήσω ότι μερικοί από αυτούς είναι αφανείς και ανύπαρκτοι όχι μόνο στο συγκεκριμενο θέμα αλλά και σε ότι αντιμετωπίζει σήμερα ο πρώην δήμος αγίων θεοδώρων. Μερικοί μάλιστα από αυτούς θηλυκού γένους εξαντλήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια αστήριχτης και συμπλεγματικής κριτικής και πλέον δεν μπορούν να βοηθήσουν. Το καλύτερο λοιπόν που έχουν να κάνουν είναι να πάνε σπίτια τους να έρθει κανένας καλλίτερος.

  11. Ρε 12.19 τι πίνεις εκεί στους Αγίους και τα λες αυτά? Ο Μίτε με τον Νικολάου δεν ήταν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο? Αυτοί δεν ήταν εκεί όταν άφηναν την Μπιρμπίλη να κάνει πάρτι? Αυτοί δεν ήταν που στο τωρινό ΔΣ έσκιζαν τα ρούχα τους ότι το θέμα έχει παγώσει και είναι ελεγχόμενο?
    Κατάλαβες τώρα γιατί φωνάζουν? Για να κρύψουν την ανικανότητα τους και τις βαρύτατες ευθύνες τους? Εμείς τι φταίμε να έχουμε βάλει απέναντι όλους τους πολιτικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης και της περιφέρειας?
    Και αντί να τους βαράτε και να ζητάτε τα ρέστα από αυτούς, μας την λέτε κιόλας? Δεν πάμε καθόλου καλά.
    Δυστυχώς η ιστορία έχει -όντως- δείξει ότι οι Λουτρακιώτες ξέρουν και γνωρίζουν και τους ανθρώπους και τα προβλήματα των Αγίων.
    Και ξέρεις κάτι? Και τα σέβονται, και τα συμμερίζονται και συμπάσχουν. Το θέμα είναι ότι μάλλον οι δικοί σας εκπρόσωποι δεν το κάνουν.

    Σημείωση για τον 11.01 – Την ακύρωση της απόφασης για τους εργαζομένους της ΔΗΚΕΠΑΘ (άλλη ιστορική λάθος απόφαση) δεν την πήρε ο Τατούλης αλλά ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Πάτρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog