Δείτε το Δελτίο Τύπου…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί γονείς,
Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 και ώρα 17.00 στο Θώδειο Στάδιο ξεκινούν οι προπονήσεις της Ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.
Η Διοίκηση του Ολυμπιακού από την αρχή της θητείας της έκανε λόγο ότι την φετινή χρονιά θα δοθεί μεγάλο βάρος στις υποδομές. Πιστή στο σκοπό της λοιπόν, ενημερώνει ότι ξεκινούν οι εγγραφές των μικρών παιδιών για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012 και έτσι προσφέρει την δυνατότητα να αναπτυχθεί-αναδειχθεί το ποδοσφαιρικό ταλέντο των παιδιών σας, μέσα από τη σωστή άθληση, αγάπη και φροντίδα που θα τους παρέχει ο ιστορικός σύλλογός μας.
Στην Ακαδημία μας μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από οχτώ (8) έως δεκαέξι (16) ετών υπό την επίβλεψη άρτια εκπαιδευμένων ατόμων στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους Ακαδημίας στα τηλ. 6932095580 & 6949844780.
Σας καλούμε λοιπόν να εγγράψετε τα παιδιά σας στις ακαδημίες μας προκειμένου να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα δίνοντάς τους την ευκαιρία ανέλιξης στο άθλημα του ποδοσφαίρου μέσα από την ομάδα μας που ίσως και εσείς γνωρίσατε και ζήσατε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.
Γράψτε τα παιδιά σας, τους αυριανούς ποδοσφαιριστές – αθλητές στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Σ.Φ. Λουτρακίου.
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Ο.Λ.
Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
                                                          Νάνης Αναστάσιος